Σασμός: Η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι δολοφόνος του Στεφανή. 

Βασιλική…να σου εξηγήσουμε, δεν είναι αυτό που νομίζεις, παρεξήγησες, ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕ!

Δείτε ακόμα Σασμός: Λουτρό αίματος στο γάμο Μαθιού και Βασιλικής

Ο τρόπος που έχει επιλέξει ο Κώστας να εκδικηθεί τον Μαθιό  επειδή τον έδιωξε από τη δουλειά βρίσκει στόχο με τον πιο άμεσο τρόπο μόνο που εκτός από τον ίδιο τον Μαθιό, σε κίνδυνο μπαίνει και η Καλλιόπη η οποία βρίσκεται μαζί του στο σπιτάκι στο βουνό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του A κύκλου

Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό για να γεμίσει το μέρος με οπλισμένους αστυνομικούς οι οποίοι τους καλούν να βγουν έξω για να ερευνήσουν το χώρο.

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος παλεύει να σώσει τον Γεράσιμο

Η Βασιλική έχει σοκαριστεί. Αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας που αγαπάει είναι μπλεγμένος σε κάτι το οποίο την ξεπερνά και μη θέλοντας να πιστέψει ότι είναι ικανός για να διαπράξει έγκλημα του ζητάει επίμονα να της πει την αλήθεια.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη Καλλιόπη

Όμως η μάνα του που ξέρει τι διακυβεύεται τον συγκρατεί από το να  μιλήσει. Προέχει να βρουν ένα τρόπο για να ξεφύγουν από αυτή την ενέδρα που τους έστησε κάποιος ο οποίος ξεκάθαρα ήθελε να τους δει στη φυλακή.

Σασμός-Αστέρης-Καλλιόπη-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης νιώθει ότι επιτέλους πέτυχε αυτό το οποίο προσπαθούσε εδώ και μήνες. Βαθιά μέσα του ξέρει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή όμως μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να βρει τα στοιχεία να το αποδείξει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Τώρα είναι μόλις μία ανάσα μακριά από τη σύλληψη του όμως για άλλη μία φορά θα δει τον Σταματάκη να ξεγλιστρά. Λίγο αργότερα τα νέα που του φέρνει η Ντίνα τον γεμίζουν τύψεις. Αντίθετα το γεγονός ότι γλίτωσαν και πάλι θρέφει την αλαζονεία της Καλλιόπης.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Πεθαίνει πρωταγωνιστής και πάει σε άλλη σειρά

Αποφασισμένη να συνεχίσει να παλεύει για το καλό της οικογένειας της απαγορεύει στον Αστέρη να προχωρήσει στην πώληση του κτήματος στον Άγγελο παρόλο που οι δυο τους είχαν ήδη καταλήξει σε συμφωνία. Μάταια προσπαθεί ο παπά Μιχάλης να της αλλάξει γνώμη.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Πλέον δεν ακούει ούτε το μόνο άνθρωπο που μέχρι τώρα μπορούσε να την αγγίξει. Φυσικά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος και οι δυο τους έρχονται σε τεράστια σύγκρουση.

Η πώληση αυτού του κτήματος φαντάζει ως η μοναδική λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και ο Μαθιός, όμως η μάνα του δεν τον αφήνει να βάλει την υπογραφή που θα τους σώσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close