Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2020 για όλα τα ζώδια!

Ο Μάιος απέχει μόλις λίγες ώρες και από τώρα έχουμε αρχίσει να αναζητούμε τι λένε τα ζώδια για τις εξελίξεις του μήνα. Πως θα εξελιχθεί ο Μάιος για όλα τα ζώδια στον οικονομικό, επαγγελματικό και ερwτικό τομέα;

Ποια ζώδια θα έχουν επιτυχίες στα προσωπικά τους και ποια θα έρθουν αντιμέτωποι με απογοητεύσεις και χωρισμούς; Ποια ζώδια θα σταθούν τυχερά στα οικονομικά και ποια θα πρέπει να προσέχουν τις συναλλαγές τους;

Δείτε παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Μάιο του 2020 στα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά:

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά: Είναι καλύτερα, αυτόν τον μήνα, να εμπιστεύεσαι μόνο τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμος/η να κλείσεις εκκρεμότητες και να απαλλαγείς από ό,τι σε κράτησε στάσιμο/η και στη συνέχεια να ριχτείς με κέφι στη μάχη.

Αισθηματικά: Ενδιαφέρουσα εποχή που ενισχύει τον έρωτα και την αγάπη στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, το ένστικτό σου είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος, σε προειδοποιεί και ταυτόχρονα σε κατευθύνει σε ασφαλή μονοπάτια.

Επαγγελματικά: Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, εφαρμόζεις με επιτυχία τα σχέδιά σου, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που συναντάς. Το μέγεθος της ικανοποίησής σου θα μετρηθεί από τις απώλειες που θα έχεις, οι περισσότερες από τις οποίες θα είναι ηθελημένες.

Οικονομικά: Ενδέχεται να αξιοποιήσεις τα κεφάλαιό σου, κάνοντας μια συμφέρουσα αγορά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Γενικά: Προσαρμόσου σε ό,τι δεν μπορείς να αλλάξεις. Ο καλύτερος σύμμαχος σου αυτή την εποχή είναι η επιφυλακτικότητά σου. Καλό είναι που καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αλλά πρέπει να δεις ποια από αυτά είναι εφαρμόσιμα.

Αισθηματικά: Μια εκ βάθους εξομολόγηση θα βοηθήσει στην αναζωπύρωση των συναισθημάτων ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, όταν κάνεις μια νέα γνωριμία προσπάθησε να είσαι πιο δεκτικός/η, και μετρίασε τον εγωισμό και την ευθιξία σου.

Επαγγελματικά: Περιστασιακά σύννεφα στον επαγγελματικό τομέα θα φρενάρουν για λίγο διάστημα τις εξελίξεις που περιμένεις. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς, βρες λύσεις και προσάρμοσέ τις στη δραστηριότητά σου.

Οικονομικά: Βάλε στόχο να αποταμιεύεις έστω και μικροποσά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά: Σοφές επιλογές! Όταν οι καιροί είναι ήρεμοι οι φρόνιμοι επιλέγουν εκ των προτέρων είτε το δρόμο που θα ακολουθήσουν είτε το σημείο στο οποίο θα σταθούν μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.

Αισθηματικά: Όταν γεφυρώνεις τις διαφορές και τις αποστάσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τον/ην σύντροφό σου, βελτιώνεις τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα νοιώσεις ερωτική ικανοποίηση από μια ενδιαφέρουσα κατάκτησή σου.

Επαγγελματικά: Κερδίζεις ένα καινούριο έπαθλο στον επαγγελματικό στίβο. Οι συγκυρίες αυτή την εποχή είναι με το μέρος σου και σε βοηθούν να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου. Άρπαξε την ευκαιρία.

Οικονομικά: Απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Γενικά: Αυτός ο μήνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της ζωή σου, γιατί τα γεγονότα αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου, που είναι για σένα η κινητήριος δύναμη για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά: Η σχέση σου περνά από σαράντα κύματα και η στεριά μόλις που διακρίνεται. Αν είσαι μόνος/η, το κλίμα στον ερωτικό σου τομέα είναι λίγο έκρυθμο και αρκετά επεισοδιακό. Πολύ λογοπαίγνιο, αλλά τίποτα ουσιαστικό.

Επαγγελματικά: Οι διαταράξεις που επικρατούν στον χώρο της εργασίας σου δημιουργούν συνθήκες άλλοτε φιλικές για σένα και άλλοτε αντίξοες, στις οποίες οφείλεις να προσαρμοστείς, εκτός αν έχεις κάτι άλλο κατά νου.

Οικονομικά: Περιόρισε τα αλόγιστα έξοδα.

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά: Αυτόν τον μήνα προβάλλεις, με εντυπωσιακό τρόπο, τα ταλέντα και τις οργανωτικές σου ικανότητες. Πριν την τελική σου απόφαση, ανιχνεύεις τις σκοπιμότητες των άλλων και τις χειρίζεσαι ανάλογα.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου περνά μια δύσκολη φάση και καλό θα ήταν να μην εντείνεις τις ανασφάλειές του/της. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί στην αδιαμφισβήτητη γοητεία σου.

Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός τομέας σου επιφυλάσσει, αυτό το διάστημα, στιγμές επιτυχιών και ικανοποίησης, αλλά και εκνευρισμό από έναν εξωτερικό παράγοντα που πρέπει να ελέγξεις. Εκτίμησε τα θετικά και μην εστιάζεις σε ό,τι δεν σου αρέσει.

Οικονομικά: Προσάρμοσε τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου, ανάλογα με το πόσο αντέχει η τσέπη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά: Υπερασπίσου το συμφέρον σου χωρίς τυμπανοκρουσίες. Για να έχεις τα καλύτερα και τα πιο γρήγορα αποτελέσματα θα χρειαστεί να επιμεληθείς προσωπικά τα ζητήματα σου και να τα χειριστείς με καθαρό νου.

Αισθηματικά: Έχεις μια χαλαρή σχέση που βασίζεται στην κατανόηση και την αλληλοεκτίμηση. Αν είσαι συνειδητά ελεύθερος/η, αυτή την εποχή, καλά κάνεις μιας και δεν κυκλοφορεί κάτι ενδιαφέρον εκεί έξω για σένα.

Επαγγελματικά: Ενώ έχεις τη διάθεση και όλες τις προθέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις της εργασίας σου, διάφορα περιστατικά και επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν αυτή την πρόθεση.

Οικονομικά: Ικανοποιητική λύση σε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας.

ΖΥΓΟΣ ♎

Γενικά: Καταφέρνεις να μετατρέψεις την ένταση του χώρου που βρίσκεσαι σε κάτι δημιουργικό. Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά την μαεστρία σου στο θέμα των διαπραγματεύσεων και εισπράττεις τα εύσημα.

Αισθηματικά: Η σχέση σου όχι μόνο βρίσκεται σε καλά επίπεδα, αλλά και με το χρόνο γίνεται καλύτερη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, από τη στιγμή που νοιώθεις μια χαρά με τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανένα.

Επαγγελματικά: Αυτόν τον μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες άτυχες επιλογές του παρελθόντος και χάρη σε κάποιο παλιό συνεργάτη, πετυχαίνεις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες.

Οικονομικά: Η ρευστότητα αυτής της εποχής δεν σε αφήνει να κάνεις μακρόπνοα σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, επιμελείσαι με προσοχή την εξέλιξη ενός τρέχοντος σχεδίου σου το οποίο, παρά τις προτάσεις που έχεις για βοήθεια, δεν έχεις καμιά απολύτως διάθεση να εμπιστευτείς σε χέρια τρίτων.

Αισθηματικά: Πολλές φορές το ταίρι σου σε εξωθεί στα όριά σου, αλλά πριν προβείς σε ρηξικέλευθες δηλώσεις, αξιολόγησε τα θετικά της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις πολύ κάτι, μην πιέζεις τους ανθρώπους, δώσε πίστωση χρόνου.

Επαγγελματικά: Κρατάς τον κεντρικό ρόλο σε έναν διευρυμένο κοινωνικό-επαγγελματικό κύκλο και αυτό σε βοηθά να περνάς πιο εύκολα τις ιδέες σου και να είσαι πιο αποτελεσματικός στο αντικείμενό σου.

Οικονομικά: Τα ευεργετικά αποτελέσματα του προσεκτικού προϋπολογισμού σου είναι εμφανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, με ό,τι κι αν ασχοληθείς φρόντισε να είσαι καλά ενημερωμένος/η. Άτομα από το κοινωνικό σου περιβάλλον ενδέχεται να προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, γι’ αυτό να είσαι επιφυλακτικός/η.

Αισθηματικά: Παρά το επιφανειακό θετικό πρόσημο που θέλετε να παρουσιάζετε με τον/ην σύντροφό σου, οι διαφωνίες σας είναι συχνές, αυτό το διάστημα. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, περιόρισε την αδιαλλαξία και την απολυτότητά σου.

Επαγγελματικά: Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σου, στο χώρο εργασίας σου, χρειάζεται ανανέωση για να σταματήσει να σε προβληματίζει. Αν έχεις καινούργια σχέδια, καλύτερα προς το παρόν, να τα κρατήσεις μυστικά.

Οικονομικά: Όλα είναι υπό έλεγχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά: Αυτό το μήνα έκφρασε ξεκάθαρα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Οπλίσου με θάρρος και αντοχή και άφησε πίσω σου ό,τι περιττό σε βαραίνει και πιστεύεις ότι σε εμποδίζει να προχωρήσεις.

Αισθηματικά: Η σχέση σου έχει δοκιμαστεί αρκετά τελευταία, από εξωτερικούς παράγοντες και χρειάζεται φροντίδα. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι πειρασμοί είναι πολλοί και δεν ξέρεις πού να ενδώσεις.

Επαγγελματικά: Για άλλη μια φορά το δίλημμα «μένω ή φεύγω» είναι προ των πυλών και σε τριβελίζει. Από την μια η ρουτίνα και μια σχετική ασφάλεια και από την άλλη μια αδοκίμαστη εμπειρία που θα σε ανανεώσει.

Οικονομικά: Έσοδα από πηγές που δεν δηλώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, επειδή τίποτα δεν θα μείνει στάσιμο, απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά γιατί στο τέλος θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να ανακαλέσεις.

Αισθηματικά: Υποστήριξε τον/την σύντροφό σου στις αδυναμίες και τυχόν λάθη του/της, νοιώθει κούραση και θέλει ένα χέρι βοηθείας. Αν είσαι ελεύθερος/η, είσαι πολύ δυνατός/η στο ερωτικό παιχνίδι.

Επαγγελματικά: Έχεις αναλάβει ευθύνες και καθήκοντα που πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Μην ενδίδεις όμως σε δυσβάστακτες υποχρεώσεις, που πέφτουν στους ώμους άλλων.

Οικονομικά: Ευνοείσαι να προβείς σε τακτοποίηση νομικών ή φορολογικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά: Ευνοϊκό διάστημα για τη διευθέτηση διαφωνιών. Η μέση λύση, ώστε να είναι ευχαριστημένα και τα δύο μέρη, δεν είναι η διακοπή μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, αλλά η προσπάθεια της διατήρησης της ισορροπίας.

Αισθηματικά: Η σχέση σας φαίνεται ήρεμη στα μάτια των τρίτων, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Αν είσαι ελεύθερος/η, είσαι επίμονος/η, αν βάλεις στο μάτι κάποιον/α, χωρίς όμως να χάνεις το μέτρο.

Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου πρέπει να μείνουν ανέπαφα από αντιπαλότητες, ιδίως αν εργάζεσαι πάνω σε ένα ομαδικό project. Από τη στάση σου εξαρτώνται πολλά. Προγραμμάτισε καλύτερα το χρόνο σου.

Οικονομικά: Κάνεις πλέον αισιόδοξους σχεδιασμούς για το αύριο.

 

Close