Αυτό το γρήγορο τεστ ψυχολογίας αποκαλύπτει την προσωπικότητά σας_

Αυτό το γρήγορο τεστ ψυχολογίας αποκαλύπτει την προσωπικότητά σας. Πολύ συχνά οι άνθρωποι προσπαθούν έστω και για πλάκα, να ανακαλύψουν μυστικές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από διάφορα test στο διαδίκτυο.

Τα περισσότερα από αυτά τα test όμως δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που δεν είναι ειδικοί και έχουν καθαρά διασκεδαστικό χαρακτήρα. Το σημερινό γρήγορο τεστ ψυχολογίας που θα μοιραστούμε  μαζί σας όμως, φτιάχτηκε από έναν Άγγλο ψυχολόγο συμπεριφοράς και φημίζεται για την ακρίβειά του.

Δείτε ακόμα Πέντε τεστ ψυχολογίας που θα σας αφήσουν άφωνους

Αποφασίσαμε λοιπόν στο παρακάτω άρθρο να σας παρουσιάσουμε το ψυχολογικό test που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Είναι ένα εύκολο και αρκετά ενδιαφέρον test. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τον χρόνο σας και να μην “κλέψετε” διαβάζοντας πρώτα τις απαντήσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Αναπτύχθηκε από τον Άγγλο ψυχολόγο συμπεριφοράς Pip Wilson, το ακόλουθο τεστ ψυχολογίας που αποκαλύπτει τα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα σας. Επιλέξτε 2 ανθρωπάκια από την παρακάτω εικόνα (ένα ανθρωπάκι που σας αρέσει κι ένα ανθρωπάκι που δεν σας αρέσει):

ψυχολογικό_test_

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι για να διαλέξετε το σωστό ανθρωπάκι είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει, πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας. Φυσικά προτού διαλέξετε τα ανθρωπάκια σας δεν πρέπει να διαβάσετε τις ερμηνείες των επιλογών σας.

 

Ποιες είναι οι ερμηνείες κάθε επιλογής;

Εάν επιλέξατε τα ανθρωπάκια 1,3,6 ή 7 είστε εξαιρετικά αποφασιστικοί άνθρωποι και η λέξη “φόβος” δεν υπάρχει στο λεξικό σας. Αν διαλέξατε τα ανθρωπάκια 2, 11, 12, 18 ή 19 σημαίνει ότι είστε ένας πολύ ευχάριστος και κοινωνικός άνθρωπος. Έχετε πολύ καλούς τρόπους και συχνά οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς για συμβουλές.

Αν διαλέξατε το ανθρωπάκι 4 είστε πολύ συνεπείς και δεν θα σας πειράξει αν είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για την επιτυχία σας. Για εσάς, δεν υπάρχει δρόμος προς την επιτυχία που να είναι γεμάτος τριαντάφυλλα και το γνωρίζετε καλά.

Αν διαλέξατε το ανθρωπάκι 5 είστε συχνά κουρασμένοι και δεν έχετε ενέργεια. Η ερώτηση για εσάς είναι η εξής: είχατε ποτέ πάθος  για κάτι ή απλά σας άρεσε; Βρείτε το πάθος σας ή μάθετε νέα πράγματα και όλα θα πάνε καλά!

Αν διαλέξατε τα ανθρωπάκια 13 και 21 τότε συγκρατείτε συνεχώς τον εαυτό σας και δυσκολεύστε να γνωρίσετε νέα άτομα. Το να κάνετε καινούριες γνωριμίες και να ρισκάρετε είναι κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αν διαλέξατε το ανθρωπάκι 8, είστε πραγματικά ονειροπόλος και σας αρέσει. Η φαντασία σας είναι επίσης ένα σημαντικό προτέρημα σε ομαδικές εργασίες.

Αν διαλέξατε το ανθρωπάκι 10 ή 15 τότε είστε από τους ανθρώπους που είναι ικανοποιημένοι με αυτά που ήδη έχετε. Αυτό είναι πιθανώς καλό για εσάς.

Αν διαλέξατε το ανθρωπάκι 14, νιώθετε συναισθηματικά “στραγγισμένοι” . Αν νιώθετε κενοί τότε είναι η στιγμή που πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό και τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά να βρείτε τον παλιό σας εαυτό.

Αν διαλέξατε το ανθρωπάκι 20 τότε από μικρό παιδί είχατε ηγετικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, ίσως αυτό το χαρακτηριστικό να απομακρύνει τους ανθρώπους από δίπλα σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η ταπεινότητα δεν είναι ανθρώπινη αδυναμία αλλά αρετή.

Αν διαλέξατε το ανθρωπάκι 16, είστε από τους ανθρώπους που πλέον έχετε κουραστεί να στηρίζετε μόνο τους άλλους. Αν από την άλλη επιλέξατε το ανθρωπάκι 17, είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει πολύ να περιποιείστε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Τέλος αν επιλέξατε το ανθρωπάκι 9 είστε ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που βλέπετε πάντα την όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Διαβάστε όλα τα test στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close