Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο
1 Ιουλίου 2017 | 23:41

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !

Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και σας το παρουσιάζουμε. Θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσουμε το άρθρο με τα αποτελέσματα! Εάν πάλι κάποιος μας προλάβει, μπορεί να σχολιάσει από κάτω στο άρθρο για τα δικά του αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη: Χρήσιμα μυστικά κουζίνας που θα σας ενθουσιασουν!

Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού

Διαδικασία :

1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση

2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι

3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι

Δείτε ακόμη: Ακουμπάει μια μπανάνα στη σχάρα φαγητου γιατί;Τρελό κόλπο

Καλή επιτυχία !

www.daddy-cool.gr © 2020 - All Rights Reserved
Exit mobile version