Boho μαγιό: 15 ιδέες με την Νο1 τάση το Καλοκαίρι 2023

Τα boho μαγιό είτε μιλάμε για ολόσωμα είτε για μπικίνι, θα φορεθούν πολύ το Καλοκαίρι 2023 και στο σημερινό άρθρο θα δούμε 15 ιδέες με την Νο1 τάση!

Τα boho μαγιό τα τελευταία χρόνια έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Φαίνεται πως για ακόμη ένα Καλοκαίρι τα boho μαγιό θα φορεθούν πολύ με τα ethnic prints, να πρωταγωνιστούν είτε μιλάμε για μπικίνι, είτε μιλάμε για ολόσωμα.

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

Μιας και το Καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά και ανυπομονούμε να ξεχυθούμε στις παραλίες, αποφασίσαμε να σας δείξουμε 15 ιδέες με μπικίνι και ολόσωμα γυναικεία μαγιό, με boho σχέδια. Θα βρείτε σίγουρα κάτι που ταιριάζει και στο δικό σας στιλ. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Boho μπικίνι σε έντονες αποχρώσεις

Η boho κουλτούρα και αισθητική βασίζεται στα ethnin σχέδια και χρώματα όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα. Ένα μπικίνι, που τονίζει τις καμπύλες σας με έναν σικ τρόπο και μοντέρνες, έντονες αποχρώσεις μέσα σε boho σχέδια.

Boho μαγιό: 15 ιδέες με την Νο1 τάση το Καλοκαίρι 2023

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Πες ναι στα crocket

Τα crocket πριν μερικά χρόνια ήταν τόσο διαδεδομένα και μοδάτα, που υπήρχε ξεχωριστή κατηγορία γι’ αυτά. Παρόλα αυτά τα συγκεκριμένα μαγιό συγκαταλέγονται στην boho αισθητική. Συνήθως τα βρίσκεις στην αγορά σε λευκές αποχρώσεις, που τονίζουν το μαύρισμά σας.

crocket-λευκό μαγιό-ιδέες-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Φλοράλ σχέδια

Φυσικά και το φλοράλ είναι ένα σχέδιο που για ακόμη ένα Καλοκαίρι είναι η Νο1 τάση στα γυναικεία μαγιό. Υπάρχουν φλοράλ σχέδια και σε boho αισθητική, όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα. Χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

boho-μπικίνι-με-λουλούδια-ιδέες-

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Πες ναι στο μαύρο

Μπορεί να επιλέγουμε συνήθως φωτεινές και έντονες αποχρώσεις στα μαγιό, όμως και το μαύρο είναι ένα κλασικό χρώμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Ακόμη και ένα μαύρο μαγιό μπορεί να είναι boho όταν έχει αυτά τα διακριτικά σχέδια. Κι ένα ολόσωμο μαγιό είναι πάντα μία βολική επιλογή για σένα.

μαύρο-ολόσωμο-boho μαγιό-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2023: 15 ιδέες για καλοκαιρινό ντύσιμο με μίνι φούστες

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Και το ασπρόμαυρο είναι επιλογή

Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει η boho αισθητική, διότι οι έντονες αποχρώσεις και τα πολύχρωμα σχέδια, πιστεύουν ότι δεν τους ταιριάζουν. Παρόλα αυτά το boho δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρώματα, αλλά και με τα σχέδια, γι’ αυτό και το παρακάτω μαγιό είναι boho στις πιο ουδέτερες και safe αποχρώσεις.

μαύρο-μπικίνι-με-λευκά σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Συνδύασε δύο boho κομμάτια

Μπορείς να παίξεις με τα μπικίνι σου και να δημιουργήσεις ένα καινούριο μπικίνι όπως βλέπουμε και παρακάτω. Από πάνω crocket και από κάτω ένα έντονο, γαλάζιο, boho σχέδιο. Είναι μία τέλεια επιλογή που θα λατρέψεις!

crocket-μπικίνι-ιδέες-

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Οι κόκκινες λεπτομέρειες κλέβουν τις εντυπώσεις

Το κόκκινο είναι ένα υπέροχο χρώμα και φυσικά μπορείς να το υιοθετήσεις και μέσα στην καρδιά του Καλοκαιριού. Η παρακάτω ιδέα είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές για κόκκινο χρώμα στο μαγιό, αφού ο συνδυασμός του κόκκινου με το λευκό και το γαλάζιο είναι απλά εντυπωσιακός.

boho-μπικίνι-με-κόκκινα σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

Ιδέες με boho μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Πες ναι στα κορδόνια

Για άλλη μία σεζόν τα κορδόνια είναι η τέλεια επιλογή για το Καλοκαίρι και ειδικότερα για τα μαγιό. Μπορεί τα ολόσωμα μαγιό να μην είναι τόσο σ3ξυ όσο τα μπικίνι, όμως κάθε μαγιό μπορεί να τονίσει τις καμπύλες σου με το σωστό κόψιμο.

ολόσωμο-μαγιό-με-κορδόνια-ιδέες-

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

Δείτε ακόμα Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have floral φόρεμα που πρέπει να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας

ιδέες-για-boho μαγιό-τάσεις 2023-Καλοκαίρι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close