ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Τα animal print μαγιό θα πρωταγωνιστήσουν το Καλοκαίρι 2023 και στο σημερινό άρθρο θα δούμε 17 ιδέες με ολόσωμα μαγιό και μπικίνι. Και plus size ιδέες!

Το Καλοκαίρι μπορεί φέτος να αργεί να έρθει, όμως σίγουρα είναι μία υπέροχη εποχή και όλοι ανυπομονούμε να ανέβουν λίγο οι θερμοκρασίες και να ξεχυθούμε στις παραλίες. Σήμερα λοιπόν θα δούμε μερικές ιδέες με μαγιό που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2023. 

Τα animal print μαγιό είτε μιλάμε για μπικίνι είτε για ολόσωμα πρωταγωνιστούν και σήμερα θα δούμε 17 ιδέες σε όλα τα αγαπημένα σχέδια και χρώματα, καθώς επίσης και plus size σχέδια. Για να μαγνητίσεις τα βλέμματα στην παραλία με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Ολόσωμο μαγιό με ένα τιραντάκι

Τα ολόσωμα μαγιό με ένα τιραντάκι είναι μόδα τα τελευταία χρόνια και στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε μία κάπως πιο αθλητική version του συγκεκριμένου μαγιό. Βολικό στο κολύμπι, αγκαλιάζει το σώμα και φυσικά σε μοντέρνο animal print σχέδιο.

Animal print μαγιό: 17 ιδέες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις το Καλοκαίρι 2023

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Vintage μπικίνι

Τα τελευταία χρόνια τα ψηλοκάβαλα μπικίνι είναι τάση. Όμως παρακάτω δεν βλέπουμε απλά ένα ψηλοκάβαλο μπικίνι, αλλά ένα vintage μπικίνι. Με έντονο μπούστο και κάτω μέρος, θα σας γυρίσει πίσω στην εποχή του ’70 με τον πιο εκσυγχρονισμένο τρόπο.

vintage-μπικίνι-σε-animal print-ιδέες-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Στράπλες μπικίνι

Στις περισσότερες αρέσουν τα μπικίνι όμως σε λίγες αρέσουν τα λευκά σημάδια στην επιδερμίδα από το μαύρισμα. Γι’ αυτό και τα παρακάτω μπικίνι έχουν γίνει ανάρπαστα. Γιατί είναι στράπλες και δεν χρειάζεται να κατεβάζεις τις τιράντες για να μαυρίσεις.

στράπλες-animal print-μπικίνι-ιδέες-

ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Ολόσωμο μαγιό με ρίγες

Διάλεξε ένα ολόσωμο μαγιό που συνδυάζει το animal print και τις μοντέρνες ρίγες. Κάνει αυτό το ολόσωμο μαγιό ακόμη πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο και φυσικά είναι ένα ολόσωμο μαγιό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

ολόσωμο-μαγιό-animal print-με-ρίγες-ιδέες-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Φούξια ολόσωμο μαγιό

Μπορεί το παραδοσιακό animal print να παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου, του καφέ και του μπεζ όμως το animal print έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, οπότε στην αγορά υπάρχουν πληθώρα χρωμάτων για να διαλέξεις. Όπως είναι το φούξια.

φούξια-ολόσωμο μαγιό-animal print-ιδέες-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Plus size μπικίνι σε πετρόλ αποχρώσεις

Παράλληλα μπορείς να βρεις στην αγορά μοντέρνα και καθηλωτικά σε εμφάνιση plus size μπικίνι σε animal print σχέδιο που παίζουν με τις αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ αλλά και του πετρόλ, για να βάλουμε και λίγη καλοκαιρινή τσαχπινιά στο σχέδιο.

plus size-μπικίνι-σε-animal print-ιδέες-

ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Πες ναι στα δροσερά χρώματα

Μπορείς να βρεις animal print μαγιό είτε ολόσωμα, είτε μπικίνι, σε δροσερές αποχρώσεις όπως είναι οι γαλάζιες και οι πετρόλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγορά μπορείς το Καλοκαίρι 2023 να βρεις μαγιό που να πηγαίνουν σετ με καφτάνια, όπως το παρακάτω.

θαλασσί-animal print-μπικίνι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have floral φόρεμα που πρέπει να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας

ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Μοντέρνα cut outs

Για ακόμη μία σεζόν τα cut outs ή αλλιώς “κοψίματα” στα γυναικεία μαγιό είναι επιλογή και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων. Μπορείς να τα συναντήσεις τόσο σε ολόσωμα μαγιό όσο και σε μπικίνι και σίγουρα θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στο δικό σου στιλ.

plus size-μπικίνι-σε-animal-print-ιδέες-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Λέμε ναι στα χρώματα της ζέβρας

Μπορεί όταν σκεφτόμαστε το animal print να μας έρχεται στο μυαλό το λεοπάρ όμως το animal print μπορεί να είναι ζεβρέ ή ακόμη και σε σχέδιο που παραπέμπει σε αγελαδίτσα. Είναι ένα υπέροχο σχέδιο το ζεβρέ που θα τονίσει το μαύρισμά σου.

ζεβρέ-ολόσωμο-ιδέες-

ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Δείτε ακόμα Floral φορέματα για όλο τον Μάιο του 2023: 15 μοντέρνες ιδέες για κάθε περίσταση

ιδέες-για-μαγιό-σε-animal-print-Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Ιδέες για animal print μαγιό το Καλοκαίρι 2023: Μην απορρίπτεις τις διαφάνειες

Υπέροχο ολόσωμο μαγιό σε ζεβρέ animal print με μοντέρνα κοψίματα που καλύπτονται από μαύρη διαφάνεια. Το transparent είναι τάση και το παρακάτω μαγιό συνδυάζει τρεις διαφορετικές τάσεις για το Καλοκαίρι 2023 με τον πιο αρμονικό τρόπο.

ζεβρέ-ολόσωμο-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close