Πείτε αντίο στα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης, λιπιδίων και τριγλυκεριδίων με αυτή τη σπιτική συνταγή

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από υπέρταση και υψηλά επίπεδα χοληστερίνης τα οποία είναι από τις πιο συνηθισμένες ιατρικές παθήσεις. Αυτές οφείλονται κυρίως στην κακή διατροφή. Όλα τα junk food, τα τεχνητά σάκχαρα, τα τηγανιτά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα , οδηγούν σε πολλές ασθένειες  μεταξύ των οποίων είναι και τα υψηλά επίπεδα της κακής LDL χοληστερίνης. Αν δεν το ξέρετε, αυτή η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη για την υγεία σας και μπορεί να οδηγήσει σε πολλές απειλητικές για τη ζωή σας ασθένειες.

Δείτε ακόμη: 3 κουταλιές από αυτό το μείγμα είναι αρκετές για να μειώσετε την χοληστερίνη και να χάσετε το περιττό λίπος της κοιλιάς!

Έτσι, εάν πάσχετε από αυτές τις παθήσεις σας έχουμε την πιο αποτελεσματική θεραπεία. Αυτή η φυσική θεραπεία είναι η η καλύτερη επιλογή για εσάς. Είναι 100% φυσική και συνιστάται από έναν γιατρό ο οποίος αγωνίστηκε για το θέμα αυτό και δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη λύση για τη μείωση των υψηλών επιπέδων της χοληστερίνης . Βρήκε αυτή τη συνταγή, την δοκίμασε και σε μόλις ένα μήνα κατάφερε να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης και να τα φέρει σε κανονικά επίπεδα.

Δοκιμάστε αυτή τη θεραπεία και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Δείτε ακόμη: Η σωστή διατροφή σε ηλικία 20, 30 και 40 χρόνων – Αναλυτικό πλάνο

Συνταγή:

Συστατικά:

  • 100 γραμμάρια κολοκύθα.
  • λίγο νερό

Προετοιμασία :

1.Καθαρίστε την κολοκύθα και κόψτε τη σε κομμάτια.

2.Βάλτε τη στο μπλέντερ με λίγο νερό και ανακατέψτε τη μέχρι να έχετε ένα smoothie.

3. Πιείτε το smoothie το πρωί, 15- 20 λεπτά πριν το πρωινό και αυτό είναι όλο.

Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να πίνετε αυτό το smoothie κάθε μέρα για ένα μήνα και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη: Το ποτό που συνιστούν οι γιατροί:Mειώνει την χοληστερίνη και καίει λίπος

Σημείωση:

Δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από αυτή τη θεραπεία

Για να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα κάντε μια εξέταση αίματος πριν αρχίσετε τη θεραπεία και να άλλη μια όταν την τελειώσετε. Συγκρίνετε τα αποτελέσματα και θα δείτε πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος. Η κολοκύθα θα ξεμπλοκάρει τις αρτηρίες σας και θα μειώσει την LDL – χοληστερίνη μέσω των ούρων.  Δοκιμάστε αυτή τη θεραπεία και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close