Θλιβερό: 5χρονο κοριτσάκι μοιράζει συμβουλές ομορφιάς στο διαδίκτυο και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων
 Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα 5χρονο κορίτσι που δίνει συμβουλές ομορφιάς μέσα από βίντεο στο Youtube. Πρόκειται για την Danna Gomez από την Κολομβία, η οποία φαίνεται στα ολιγόλεπτα αποσπάσματα να φορά φόρεμα πριγκίπισσας, στέκεται απέναντι από την κάμερα και μοιράζεται με άνεση μυστικά για σωστό ντύσιμο και μακιγιάζ (ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνο που παρουσιάζει πως μπορεί μια γυναίκα να δείχνει ότι έχει μικρότερη μύτη με το σωστό make up).
VID: YouTube Beauty Adviser Aged Five Causes Controversy
VID: YouTube Beauty Adviser Aged Five Causes Controversy
Η μικρούλα, την επικινδυνότητα των κινήσεων φαίνεται να μην έχει κατανοήσει η οικογένειά της, προσπαθεί να μιμηθεί την Elsa, την αγαπημένη της ηρωίδα από την ταινία της Disney «Η βασίλισσα του χιονιού».
«Της αρέσει να την κοιτούν και να είναι μπροστά από την κάμερα. Αφού διασκεδάζει και το κάνει με δική της πρωτοβουλία, πού είναι το πρόβλημα; Τα παιδιά πάντα παίζουν ρόλους των μεγάλων: παίζουν τον γιατρό, τη νοσοκόμα, τη μαμά, τον πυροσβέστη, τον cowboy κλπ. Πού είναι λοιπόν το κακό να θέλει να μιμηθεί τους μεγάλους;», έγραψε η αδερφή της στο facebook, επισημαίνοντας ότι υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των γονιών της.
VID: YouTube Beauty Adviser Aged Five Causes Controversy
VID: YouTube Beauty Adviser Aged Five Causes Controversy
Το «φαινόμενο Danna» σχολίασαν -όπως είναι φυσιό- οι ειδικοί, μετά τα χιλιάδες σχόλια που έχει δεχτεί το κοριτσάκι. Παιδοψυχίατρος επεσήμανε στην Daily Mail, ότι το παιδάκι δεν δύναται να έχει συναίσθηση ότι εκτίθεται μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων. «Είναι καθήκον των γονιών να ελέγξουν την εικόνα του παιδιού και την επικοινωνία που μπορεί να έχει με εκατομμύρια αγνώστους. Εδώ, αυτή η μικρή εκτίθεται στο βλέμμα των άλλων αλλά δεν μπορεί να ελέγξει ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι», είπε συγκεκριμένα και προειδοποίησε: «Αν οι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να γίνουν ισορροπημένοι ενήλικες, πρέπει όλα αυτά να παραμείνουν στη σφαίρα του παιχνιδιού».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


πηγη

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

 

Close