Βαγγέλης Κονιτόπουλος. Η κατά 28 χρόνια νεότερη σύζυγός του και το ξέσπασμα του κατά του Ρέμου!

Για την τρίτη και τελευταία σύζυγό του μίλησε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος αλλά και για την θέση που πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ως κριτής του “Voice 2”, όταν διαγωνιζόμενος ήταν ο γιος του, ο 35χρονος Γιάννης- Μάριος, ο οποίος αποκλείστηκε.
Ο γιος του αποκλείστηκε από το “Voice 2″…γιατί δεν είπε νησιώτικο

Ο 62χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε το 2011, την 34χρονη Σπυριδούλα, στην Κύθνο. Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και εννέα χρόνια και παρά τη διαφορά ηλικίας των 28 χρόνων, οι δυό τους δείχνουν να περνούν πολύ όμορφα. Η ίδια περιγράφει τη γνωριμία τους:

«Πριν τον γνωρίσω προσωπικά γιατί τον ήξερα μόνο ως καλλιτέχνη άκουγα παραδοσιακά τραγούδια και ήμουν θαυμάστριά του. Το 2005 έκανα στο μαγαζί του τη γιορτή μου κι εκεί έγινε η μοιραία γνωριμία. Όταν η σχέση μας άρχισε να γίνεται πιο προσωπική, ανακάλυψα όλη τη γκάμα του χαρακτήρα αλλά και του ταλέντου του» και προσθέτει για τη διαφορά ηλικίας τους:

«Ίσως στην αρχή της γνωριμίας μας, όταν ήμουν 25 χρόνων, να υπήρχαν κάποιες σκέψεις, αλλά μετά την πάροδο των χρόνων έπαψα να βλέπω τέτοιες διαφορές. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά και να τον κάνω να χαμογελάει και να περνάει όμορφα».

Βαγγέλης Κονιτόπουλος. Η κατά 28 χρόνια νεότερη σύζυγός του και το ξέσπασμα του κατά του Ρέμου!
Όσο για τον Αντώνη Ρέμο, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος ξεσπά κατά του κριτή του “Voice 2” για τον αποκλεισμό του γιού του, Γιάννη.
«Δεν έχω θυμό με κανέναν, αλλά να μας κάνεις μάθημα, Αντώνη μου, και να μας βάζεις και χέρι όταν εσύ δεν έχεις δώσει “μπιρ παρά” για την παράδοση; Ο Γιάννης δεν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει όποιο τραγούδι ήθελε, αλλά κάποιο από μια λίστα που του έδωσαν άνθρωποι της παραγωγής. Και η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη λίστα δεν υπήρχαν παραδοσιακά κομμάτια. Επομένως πώς να τραγουδήσει το νησιώτικο που ήθελε ο Ρέμος; Ποιος; Ο Αντώνης Ρέμος, που δεν έχει δείξει κανένα δείγμα γραφής ή την ελάχιστη ευαισθησία στο παραδοσιακό τραγούδι.
Βαγγέλης Κονιτόπουλος. Η κατά 28 χρόνια νεότερη σύζυγός του και το ξέσπασμα του κατά του Ρέμου!
Πότε συνεργάστηκε με κάποιον καλλιτέχνη του είδους; Πότε πήρε μαζί του να βοηθήσει έναν καλλιτέχνη που το εκπροσωπεί; Και μη βρεθεί κάποιος να μου πει ότι στα μαγαζιά όπου εργάζεται δεν χωράει το παραδοσιακό τραγούδι, γιατί θα του απαντήσω ότι η Άννα Βίσση πριν από μερικά χρόνια είχε πάρει μαζί της τον Νίκο Ζωιδάκη. Επίσης παλιότερα ο Γιάννης Πάριος είχε συνεργαστεί με τη Στέλλα Κονιτοπούλου».
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close