Περίεργη τροπή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εγγονής από τον παππού - Η 11χρονη τα αναίρεσε όλα...

– Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση του 73χρονου παππού
– Η 11χρονη εγγονή του τον κατήγγειλε για κατ’ επανάληψιν σεξουαλική της παρενόχληση
– Παρούσες στις καταγγελίες η μητέρα και λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας
– Η ανήλικη με νεότερη κατάθεσή της φαίνεται να έχει αναιρέσει τα πάντα!
– Ενδέχεται να υπάρξει αναστολή της ποινικής δίωξης του παππού, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις
Ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 73χρονος ο οποίος θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση της 11χρονης εγγονής του.

Πληροφορίες που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν πως στη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταχωρηθεί αναστολή της ποινικής δίωξης του 73χρονου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γενικός Εισαγγελέας ανέστειλε την ποινική δίωξη του 73χρονου καθώς φαίνεται ότι η 11χρονη υποστηρίζει τώρα πως ποτέ δεν παρενοχλήθηκε από τον παππού της.

Η διαδικασία στο Κακουργιοδικείου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να διαφυλαχτεί η προσωπική ζωή της ανήλικης, ύστερα από σχετικό αίτημα της κατηγορούσας αρχής που εκπροσωπείται από τη Α΄ δημόσιο κατήγορο Ξένια Ξενοφώντος.

Συνήγοροι υπεράσπισης του 73χρονου είναι οι δικηγόροι Νίκος Κληρίδης και Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Ο πρόεδρος του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο Άγγελος Δαυίδ διέταξε όπως για την προστασία της φερόμενης παραπονούμενης και της οικογένειας της η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Φίλοι και συγγενείς του ηλικιωμένου τόσο από τη Πάφο όσο και τη Λευκωσία, σχεδόν όλη η ποντιακή κοινότητα μετέβησαν κατά την προηγούμενη δικάσιμο στο Δικαστήριο Πάφου εις ένδειξη συμπαράστασης προς το πρόσωπο του 73χρονου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την υπόθεση το πρωί της 20ης Οκτωβρίου 11χρονο κοριτσάκι συνοδευόμενο από την 33χρονη μητέρα της και λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας Πάφου, επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και κατήγγειλαν τον 73χρονο που είναι και παππούς της μικρής για σεξουαλική παρενόχληση.

Με βάση την καταγγελία, από την 1η Αυγούστου του 2015 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου του 2015 ο 73χρονος φέρεται σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες, ενώ ήταν μόνος του στο σπίτι με την ανήλικη, να προέβηκε σε άσεμνες πράξεις. Εναντίον του 73χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και στις 17:25 το απόγευμα της 20ης Οκτωβρίου συνελήφθη.

Ο 73χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες.

Close