Σοκ: Μητέρα βίασε τον γιο της για να τον θεραπεύσει από την ομοφυλοφιλία
 
 

Προκειμένου τα παιδιά τους να είναι ετεροφυλόφιλα, γονείς στην Ινδία επιτρέπουν και προωθούν τους βιασμούς από οικεία πρόσωπα

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα νεαρό αγόρι στην Ινδία έπεσε θύμα βιασμού από την ίδια του τη μητέρα, σε μια προσπάθεια να «θεραπευτεί» από τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις.

Ένας ινδικός οργανισμός υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων (LBGT), μάλιστα, προειδοποιεί πως οι γονείς εγκρίνουν τους βιασμούς των παιδιών τους από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, προκειμένου να γίνουν ετεροφυλόφιλα. H σεξουαλική πράξη μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου τιμωρείται με 10 χρόνια φυλάκισης στην Ινδία, επομένως οι οικογένειες συνηθίζουν αυτή την πρακτική. Πολλές φορές επιλέγουν οι ίδιοι ποιο μέλος της οικογένειας θα βιάσει το παιδί τους.

Σοκ: Μητέρα βίασε τον γιο της για να τον θεραπεύσει από την ομοφυλοφιλία

«Είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν πολύ περισσότερες υποθέσεις, όμως δεν γίνονται καταγγελίες. Μαθαίνουμε γι’ αυτές όχι επειδή έγιναν καταγγελίες βιασμού, αλλά επειδή (τα θύματα) ήθελαν να το σκάσουν από τα σπίτια τους», δήλωσε ένας εργαζόμενος της οργάνωσης στους Times της Ινδίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα θύματα ήθελαν να ξεχάσουν τα περιστατικά και γι’ αυτό τον λόγο προτιμούσαν να κόψουν κάθε γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια, παρά να προχωρήσουν σε μια καταγγελία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mirror, η υπόθεση του βιασμού του αγοριού από την μητέρα του, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σόκαρε την κοινή γνώμη. Σε αυτό το κλίμα ο παραγωγός ταινιών Deepthi Tadanki αποφάσισε να βασίσει την επόμενη ταινία του σε αυτό το περιστατικό, καθώς όπως δήλωσε «πολλοί βιασμοί δεν καταγράφονται στην Ινδία και θα περάσουν πολλά ακόμα χρόνια πριν μιλήσει κάποιος ανοιχτά για τους “επιδιορθωτικούς βιασμούς”. Γι’ αυτό θέλω να αφηγηθώ αυτήν την ιστορία».

 
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
 

Close