5 Τροποι να χρησιμοποιήσετε το μαλακτικό ρούχων στο σπίτι

 

Δείτε πού αλλού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας μαλακτικό ρούχων εκτός από τα ρούχα!

Στα έπιπλα!
Αραιώστε 1 κουταλιά της σούπας μαλακτικό ρούχων σε ένα ποτήρι νερό και με το διάλυμα περάστε τα έπιπλά σας. Θα γλιτώσετε από τη σκόνη για διπλάσιο διάστημα και η μυρωδιά θα διαρκέσει για μέρες!

Για τους καπνιστές
Χρησιμοποιήστε ένα παλιό δοχείο σπρέι και γεμίστε το με 1 κουταλιά σούπας μαλακτικό ρούχων και ένα ποτήρι νερό. Ένα ψέκασμα στις κουρτίνες την εβδομάδα και το σπίτι σας δεν θα μυρίζει καπνό! Δοκιμάστε το επίσης, στα συρτάρια με τα ασπρόρουχα, στα καλύμματα του σαλονιού, στα καθίσματα του αυτοκινήτου και στις υφασμάτινες πολυθρόνες.

Φωτιστικα
Ενα απαλό πέρασμα με μαλακτικό στις λάμπες του σπιτιού , θα κάνουν τα δωμάτια να μοσχοβολίσουν την ώρα που θα της ανάψετε .

Σφουγγαρισμα
Επίσης το μαλακτικό το χρησιμοποιώ και στο σφουγγάρισμα. 1 μεζούρα μέσα στο κουβά, μαζί με χλωρίνη (για απολύμανση) και τα πλακάκια γυαλίζουν.

Σιδερο
Μια κουταλιά του γλυκού από το αγαπημένο σας μαλακτικό ρούχων στο δοχείο νερού πριν σιδερώσετε και τα ρούχα σας θα ευωδιάζουν άρωμα! Εάν βρήκατε ωραία την ιδέα, τότε στα ράφια του σούπερ μάρκετ θα βρείτε και έτοιμα αρωματικά προϊόντα για το σίδερο!

Ποιες είναι οι δικές σας ιδέες;

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!

 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close