Κόψτε τα μαλλιά σας στο σωστό μήκος και δείξτε νεότερες!

Αν έχετε μακριά μαλλιά,και το να τα φτιάχνετε ολη την ώρα έχει αρχίσει να σας κουράζει, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά να τα κόψετε. Όμως όλες γνωρίζουμε οτι δύσκολα παίρνουμε μια τέτοια απόφαση, καθώς πολλές φορές φοβόμαστε οτι το καινούργιο μπορεί να μην μας ταιριάζει.

Σκεφτείτε όμως, οτι ένα κοντό κούρεμα μπορεί να σας πάει πολύ περισσότερο από ένα μακρύ και στο τέλος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε και νεότερες. Μην διστάζετε λοιπόν, πάρτε ιδέες για το τι μπορεί να κάνετε και μεταμορφωθείτε εξ’ ολοκλήρου!!

Δείτε ακόμη: Υπέροχα χτενίσματα που μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από 1 λεπτό για τις πολυάσχολες μανούλες

1.) Διαφορετικές ιδέες για καρέ χτενίσματα

Αν και είναι κλασικό πλέον το καρέ, μπορείτε να το κάνετε πιο μοντέρνο με διάφορες παραλλαγές του και έτσι να ξεχωρίσετε!

2.) Μακρύ καρέ μπροστά και πίσω πιο κοντό

Είναι ένα κομψό χτένισμα αλλά ταυτόχρονα και μοντέρνο και μπορεί να απογειώσεις τις εμφανίσεις σας!

Σκεφτείτε όμως, οτι ένα κοντό κούρεμα μπορεί να σας πάει πολύ περισσότερο από ένα μακρύ και στο τέλος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε και νεότερες.

3.)  Pixie χτένισμα

Το χτένισμα αυτό μπορεί να σας δώσει την παιχνιδιάρικη διάθεση που ίσως σας λείπει!

Δείτε ακόμη: 20 καταπληκτικά χτενίσματα για γυναίκες με ξανθά μαλλιά

4.) Ένα αγορίστικο κούρεμα!

Ποιος είπε οτι το κούρεμα αυτό δεν ταιριάζει στις γυναίκες. Είναι ένα άκρως θηλυκό κούρεμα αλλά συνήθως ταιριάζει σε γυναίκες που δεν έχουν πολύ έντονα χαρακτηριστικά!

5.) Πολυεπίπεδο χτένισμα

Είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες και είναι ταυτόχρονα σέξυ και κομψό!

6.) Extreme pixie

Σιγουρα, δεν μπορεί να γίνει από όλες τις γυναίκες, αλλά μπορούν να το κάνουν αυτές που θέλουν να ξεχωρίσουν και έχουν πολύ δυναμική προσωπικότητα!

7.) Bob καρέ

Αν θέλετε όγκο στα μαλλιά σας αυτό είναι το κατάλληλο κούρεμα για εσάς. Θα σας δώσει τον όγκο που θέλετε, υπογραμμίζοντας την γραμμή του πιγουνιού σας!

 


Close