Μόνο 2 λεπτά είναι αρκετά για να αποκτήσετε απαλά και όμορφα χείλη! Δοκιμάστε αυτό και θα εκπλαγείτε

Μήπως τα χείλη σας δεν έχουν το χρώμα που θέλετε; Μην ανησυχείτε έχουμε θεραπεία για αυτό. Αυτή η θεραπεία είναι αποτελεσματική για όλα τα είδη των χειλιών. Και είναι πολύ οικονομική. Επίσης, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε απαλά ροζ χείλη σαν του μωρού. Αξίζει πραγματικά μια δοκιμή.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα συστατικό ..

Πάρτε το χυμό από ένα παντζάρι. Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι καρύδας σε αυτό το χυμό και εφαρμόστε το στα χείλη σας. Μπορείτε να το εφαρμόσετε 5-6 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας όποτε έχετε χρόνο.

Δείτε ακόμη: Σκασμένα και αφυδατωμένα χείλη από τον ήλιο; Δοκίμασε αυτή την πανεύκολη DIY συνταγή!

Κάντε αυτή τη θεραπεία κάθε φορά που έχετε χρόνο

Πάρτε το χυμό από ένα παντζάρι. Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι καρύδας σε αυτό το χυμό και εφαρμόστε το στα χείλη σας.

Εκτός από αυτό ακολουθήστε 2 βήματα:

1. Πριν πάτε να κάνετε μπάνιο, εφαρμόστε κουρκούμη στα χείλη σας. Αφήστε τη στα χείλη σας για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία για να αφαιρέσετε το σκοτεινό δέρμα από τα χείλη σας

Δείτε ακόμη: Βάζει ένα σακουλάκι τσαγιού στα χείλη της – Δείτε τι πετυχαίνει!

2. Κάθε βράδυ φτιάξτε ένα μείγμα από λίγες σταγόνες ελαίου καρύδας και βιταμίνης Ε και εφαρμόστε το στα χείλη σας. Έπειτα αφήστε το εκεί όλη τη νύχτα να δράσει.

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close