Ο πιο τραγικός πατέρας του κόσμου:Δείτε το video και κράξτε τον!

Εντάξει μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!Πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είσαι για να κάνεις αυτο το πράγμα! 

Αυτή είναι η στιγμή που ένα μικρό παιδί αναγκάστηκε από δύο ενήλικους Ρουμάνους να καπνίσει ένα τσιγάρο και να πιει μπύρα, καθώς αυτοί γελούσαν.

pateras

Τα πλάνα, που πιστεύεται ότι έχουν ληφθεί έξω από μια καφετέρια στην Ισπανία, δείχνουν ένα μικρό αγόρι να κάθεται στην αγκαλιά ενός άνδρα και να πίνει ένα ποτήρι αλκοόλ.
Ένα τσιγάρο στη συνέχεια τοποθετείται στο στόμα του μικρού, όταν ένας από τους δύο άνδρες λέει: “Αυτό κάνει ένας πραγματικός άντρας.”

 

Το σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook από άλλο Ρουμάνο ο οποίος ζήτησε από τους χρήστες τον εντοπισμό των δύο ενηλίκων.
Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας έναν Ρουμάνο άνδρα να κάθεται με ένα μικρό αγόρι στην αγκαλιά του και να γελάει. Ένας άλλος άνδρας κινηματογραφεί και οι δύο ενθαρρύνουν το παιδί αρχικά να καπνίσει.
Ο άνθρωπος που κάθεται στην καρέκλα βάζει το τσιγάρο στο στόμα του παιδιού.
Το ίδιο πρόσωπο, ο οποίος φαίνεται να είναι ο πατέρας του, κάνει το αγόρι να πιει μπύρα και στη συνέχεια να καπνίσει ξανά.
Ένας χρήστης σχολίασε εξοργισμένος στο Facebook: “Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να χάσει το δικαίωμα ως γονιός, οι υπεύθυνες αρχές θα πρέπει να κάνουν κάτι.»

 

Μια άλλη εξοργισμένη χρήστης δήλωσε: “Θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες εξετάσεις για όσους θέλουν να κάνουν παιδί. Αν αποτύχουν, δεν θα μπορούν να κάνουν. Διαφορετικά θα γεμίσει ο πλανήτης με καθυστερημένα, εκφυλισμένα άτομα…”
Οι άνδρες που συμμετέχουν δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, αλλά πιστεύεται ότι το περιστατικό συνέβη στην Ισπανία.

via


Close