Όταν ένα άλλο παιδί χτυπά το δικό σου και οι γονείς του… στην κοσμάρα τους!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός το οποίο έγινε τις προάλλες που είχαμε πάει σε ένα πάρτυ -και που όμως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν…

Βρισκόμαστε λοιπόν στο πάρτυ, όπου οι ηλικίες των παιδιών είναι από 1 έτους που είναι ο μπέμπης μου (εχω άλλη μία κορούλα 3,5 ετών) μέχρι 6 ετών.

Δείτε ακόμα: Σταμάτα να φωνάζεις και μόνο άκουσε: Σ’ αγαπώ μαμά

Και εκεί που παίζουμε και είναι όλα καλά, τα παιδιά μου μετατρέπονται σε σάκους του μποξ, γιατί ένα αγοράκι 3,5 χρονών αρχίζει να σπρώχνει τον μπέμπη, ο οποίος δεν περπατάει και ευτυχώς τον έπιασε ο άντρας μου στον αέρα την ώρα που έπεφτε προς τα πισω σε κάτι σκαλοπάτια.

Κατευθείαν ειναι η κορη μου διπλα του και αρχίζει να την σπρώχνει και να την χτυπάει. Η μαμά δίπλα και ο μπαμπάς του παιδιού απτόητοι στον κόσμο τους δεν κάνουν καμία παρατήρηση στο παιδί τους.

Η μαμά και ο μπαμπάς εξακολουθούν να είναι θεατές!!!! Το παιδάκι χτυπάει ακόμα πιο πολύ από πείσμα και τη μικρή και εμένα!

Κάτι πρέπει να γίνει όμως και αφού θέλω να προστατέψω τα δικά μου, μπαίνω στην δυσάρεστη θέση να κάνω παρατήρηση εγώ στο παδί του άλλου (αδιανόητο τουλάχιστον) να μην χτυπάει τα παιδιά μου. Η μαμά και ο μπαμπάς εξακολουθούν να είναι θεατές!!!! Το παιδάκι χτυπάει ακόμα πιο πολύ από πείσμα και τη μικρή και εμένα!

Δείτε ακόμα: «Δεν μου δίνεις πια σημασία μαμάΤι απάντησα στο μεγάλο μου παιδί

– Θα πας τιμωρία του λέω μην ξέροντας τι άλλο να κάνω. Οι γονείς δεν είπανε κουβέντα στο παιδί τους και τέλος πάντων, ξυπνήστε εσείς οι μαμάδες που ο κόσμος γύρω χάνεται και εσείς ζείτε σε ένα δικό σας πλανήτη, στον οποίο όμως εγώ και τα δικά μου παιδιά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε!!!! Και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι όταν κάποιο άλλο παιδάκι πειράξει το δικό τους, θα του κάνουν παρατήρηση! Το έχω δει και αυτό!

Δείτε ακόμα: Η μαμά που δεν εργάζεται, δεν θα ακούσει ποτέ το «μπράβο» και το «ευχαριστώ» που της αξίζει

Καταλαβαίνω ότι ένα παιδάκι μπορεί να περάσει απο τη φάση του να σηκώνει χέρι, αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως και δεν δέχομαι, είναι τους γονείς που δεν παίρνουν θέση και μένουν απαθείς!

Μαμά Μαρίνα

Πηγή: eimaimama
Close