Τραγική δήλωση γνωστού μοντέλου:Η κόρη μου είναι για μένα ένα αξεσουάρ, η νέα επώνυμη τσάντα μου
 

 

Σάλο έχουν προκαλέσει οι προκλητικές δηλώσεις 29χρονής μητέρας, η οποία αποκάλεσε την κόρη της, το νέο της αξεσουάρ! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Delicia Kikulwe, η οποία ζει μόνιμα στο Ανατολικό Λονδίνο υπήρξε μοντέλο αλλά τώρα πια δεν ασχολείται. Βρήκε νέα ασχολία αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της και δεν είναι άλλη από το παιδί της.
Το πρώην μοντέλο, εμφανίστηκε σ’ ένα από τα επεισόδια της σειράς «Blinging Up Baby» και κατάφερε να προκαλέσει με τις απανωτές ατάκες της. Προφανώς αυτός ήταν και ο σκοπός της. Αρχικά ανέφερε πως είχε μια διαταραγμένη παιδική ηλικία, κάτι που εν μέρει μας κάνει να δικαιολογούμε την σημερινή εικόνα της. Μιλώντας για την κόρη της ανέφερε: «Είναι για μένα ένα αξεσουάρ, η νέα επώνυμη τσάντα μου». Καλά διαβάσατε! Υπάρχει και συνέχεια όμως.
Στην συνέχεια δήλωσε πως φροντίζει η κορούλα της να είναι πάντα ντυμένη στην τρίχα με επώνυμα σύνολα που να ταιριάζουν με το δικό της ντύσιμο. Εδώ να σημειώσουμε πως τη μικρή την λένε Dior και είναι μόλις  4 μηνών! Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το να είσαι όμορφη σου ανοίγει πολλές πόρτες, κι έτσι η κόρη της θα καταφέρει να έχει τη ζωή που εκείνη δεν είχε ποτέ.
Τραγική δήλωση γνωστού μοντέλου:Η κόρη μου είναι για μένα ένα αξεσουάρ, η νέα επώνυμη τσάντα μου
πηγή
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 
 
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close