Σχιζοφρενής κακοποιεί το 19 ημερών βρέφος της! Προσοχή! Σκληρό βίντεο

Η γυναίκα πετά το νεογέννητο και παροτρύνει την άλλη της κόρη να συμμετάσχει, την ώρα που ο πατέρας βιντεοσκοπούσε το γεγονός γιατί ήταν πολύ φοβισμένος για να παρέμβει

Ένα απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας συμφωνα με το πρωτο θέμα  και έχει προκαλέσει κύματα οργής και αγανάκτησης στις ΗΠΑ, καθώς, σε αυτό, μια μητέρα από το Μέμφις προσεύχεται και ψέλνει την ώρα που πετά στο έδαφος και κακοποιεί, το μόλις 19 ημερών βρέφος της.

Η γυναίκα, προφανώς διαταραγμένη, επικαλείται το Θεό, ενώ πετά επανειλημμένως το μωρό στο έδαφος και ταυτόχρονα προσπαθεί να ενθαρρύνει ένα άλλο κορίτσι να συμμετάσχει στο μαρτύριο.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ο πατέρας του μικρού Κρίστιαν, είναι αυτός ο οποίος βιντεοσκοπεί τη σκηνή χωρίς ούτε αυτός να δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει το βρέφος που σπαράζει.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα, την οποία παρλέπεμψε για ψυχιατρική εξέταση και έδωσε την προσωρινή κηδεμονία του μικρού Κρίστιαν στη γιαγιά του.

Στο βίντεο, ο άντρας ακούγεται να φωνάζει στη γυναίκα: «Δεν έχω εγώ σχέση με αυτό». Στη συνέχεια δήλωσε στους αστυνομικούς, πως βιντεοσκοπούσε, διότι φοβόταν υπερβολικά να παρέμβει ενώ η γυναίκα του είχε αυτό το «σχιζοφρενικό επεισόδιο».

«Ήθελα να απλώσω τα χέρια μου πάνω της, αλλά αυτό θα με έστελνε στη φυλακή και το παιδί μου πάλι  θα ήταν μαζί τους» είπε στις αρχές ο πατέρας, ενώ δήλωσε πως τράβηξε το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η μητέρα είναι σε ειδική φαρμακευτική αγωγή και το τελευταίο διάστημα την είχε εγκαταλείψει, λόγω της εγκυμοσύνης της γιατί «δεν ήθελε να πάρει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βλάψει το παιδί», εκμυστηρεύτηκε στις αρχές η γιαγιά του μικρού Κρίστιαν, ο οποίος χαίρει άκρας υγείας, παρά το μαρτύριο που πέρασε.


via

Close