Ανατριχιαστικό Κωσταλέξι στη Λάρισα με 6χρονο κοριτσάκι! Ζούσε σε μια τρώγλη με σκουπίδια και κατσαρίδες
 

Σε «τρώγλη» ζούσε ένα 6χρονο κοριτσάκι με ακαθαρσίες, αποφάγια ημερών και κατσαρίδες στα πιάτα. Οι γείτονες άκουσαν το κλάμα του παιδιού και κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Σε μια «τρώγλη», σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών, ζούσε ένα 6χρονο κοριτσάκι που με παρέμβαση πλέον των εισαγγελικών αρχών, αναζητείται ίδρυμα για τη φιλοξενία του, αφού τόσο το «σπίτι» που έμενε όσο και το «οικογενειακό περιβάλλον» κρίθηκαν ακατάλληλα για την ανατροφή του.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, γείτονες κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τις παιδικές φωνές και τα κλάματα που άκουγαν σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου πολυκατοικίας στη συνοικία του Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

Με ακαθαρσίες και κατσαρίδες 
Με τους αστυνομικούς να μένουν έκπληκτοι, αντικρίζοντας τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού σε ένα διαμέρισμα ακατάστατο, με ακαθαρσίες, αποφάγια ημερών, έντονη δυσοσμία, και κατσαρίδες στα πιάτα με το «φαγητό».

Το παιδί δεν φέρει κακώσεις
Το 6χρονο κοριτσάκι, που δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις και δεν περιέγραψε κάποιον ως πατέρα του στις ερωτήσεις των αστυνομικών, μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου προληπτικά να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να σιτισθεί κανονικά, ενώ με απόφαση των εισαγγελικών αρχών η 32χρονη μητέρα του έχασε πλέον την επιμέλεια του παιδιού.
Ετσι το 6χρονο παιδί θα παραμείνει στο ΓΝΛ για όσες ημέρες απαιτηθεί έως ότου βρεθεί ίδρυμα να το φιλοξενήσει.

Το δράμα της μητέρας
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έφερε στην επιφάνεια ένα ακόμη οικογενειακό δράμα, αφού η 32χρονη μητέρα του παιδιού ζούσε στην ανέχεια. Αφού δεν της έφτανε το προνοιακό επίδομα για να συντηρήσει την ίδια και το παιδί της και μη έχοντας άλλη βοήθεια, έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο αφήνοντας μόνο το παιδί στο σπίτι.
Όταν επέστρεψε από τη δουλειά της, αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψε μόνο το παιδί στο σπίτι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς για να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερη με εισαγγελική εντολή.
πηγη

Close