Άγριο φονικό στα Αμπελάκια  Λάρισας:Νεκρός 23χρονος με σφαίρα στο κεφάλι – Τραυματίας ο πατέρας του!

Άγριο φονικό με πολλές άγνωστες πτυχές που θα κληθεί να διαλευκάνει η αστυνομία, έλαβε χώρα στην περιοχή των Τεμπών στα Αμπελάκια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr νεκρός είναι ένας 23χρονος ενώ εκτός κινδύνου φέρεται να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο 50χρονος πατέρας του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο πατέρας του νεαρού, φέρεται να τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο από σφαίρα στο κεφάλι στις 5 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα και να νοσηλευτεί καθώς ήταν και αυτός τραυματίας.

Ο νεαρός φέρεται να μην άντεξε στα τραύματά του και να εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα

Το πρώτο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές είναι πατέρας και γιος να δέχθηκαν τους πυροβολισμούς ευρισκόμενοι μέσα σε αυτοκίνητο. Άγνωστο το γιατί…

Άγριο φονικό στα Αμπελάκια  Λάρισας:Νεκρός 23χρονος με σφαίρα στο κεφάλι – Τραυματίας ο πατέρας του!

Εξελίξεις στο ανθρωποκυνηγητό….

Σε δυο συλλήψεις, κτηνοτρόφων από τους Αγίους Αναργύρους, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις του νομού, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της Larissanet, πως ο δράστης είναι γνωστός.

Πιο συγκεκριμένα μετά από πολύωρες έρευνες στην περιοχή των Αμπελακίων, αλλά και αξιοποιώντας πληροφορίες που έδωσε ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Δημάκος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας οδηγήθηκαν σε κτηνοτροφική μονάδα κοντά στους Αγίους Αναργύρους, προχωρώντας στην σύλληψη 51χρονου κτηνοτρόφου καθώς και του 28χρονου γιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών ο Ιωάννης Δημάκος μαζί με τον 23χρονο γιο του Διονύση Δημάκο βρέθηκαν, άγνωστο πως, στην κτηνοτροφική μονάδα τωνν Αγίων Αναργύρων, προκαλώντας με τις κινήσεις τους την αντόδραση των κτηνοτρόφων, κάτι που οδήγησε στο άγριο φονικό του 23χρονου.

Ο πατέρας του δολοφονηθέντος παραμένει φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, με την αστυνομιά να δηλώνει αισιοδοξία πως στις επόμενες ώρες θα έχει διελευκανθεί πλήρως το συμβάν.

 

Close