Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Ανθή Λινάρδου

Δύο λεωφορεία με κατοίκους από το Βελβεντο, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ζωής της, έρχονται στην Αττική για να την αποχαιρετίσουν

Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Ανθή Λινάρδου θα πουν σήμερα το απόγευμα φίλοι και συγγενείς της 37χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Δύο λεωφορεία με κατοίκους από το Βελβεντο, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ζωής της, έρχονται για να την αποχαιρετίσουν στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Στον απόηχο της πρωτοφανούς τραγωδίας, που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας συγκεντρώνονται το απόγευμα προκειμένου να την αποχαιρετίσουν και να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Όλα αυτά ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του πόνου και της θλίψης και να συνειδητοποιήσει πως το κορίτσι τους έφυγε από τη ζωή, βρίσκοντας φρικτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου και πατέρα των τριών ανηλίκων παιδιών τους.

Το Βελβεντό, όπως λένε κάτοικοι του χωριού που ήταν κοντά στην Ανθή, θα ταξιδέψει με πούλμαν ως την Αθήνα για να την αποχαιρετίσει.

Τραγικές φιγούρες οι δικοί της άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν δύναμη για να είναι κοντά στα παιδιά της Ανθής, τα οποία είναι μαζί τους μετά την προσωρινή απόφαση της επιμέλειας που δόθηκε με απόφαση του δικαστηρίου στη γιαγιά τους και μάνα της άτυχης κοπέλας.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψάλει το απόγευμα στο εκκλησάκι του κοιμητηρίου Σχιστού, όπου και ακολούθως θα γίνει η ταφή της.

via

Δείτε όλα τα τελευταια νέα απο όλο το κόσμο εδω

Close