Ξέσπασε δημοσιογράφος που είδε γυμνές φωτογραφίες της στο ίντερνετ

 

Σε λυγμούς ξέσπασε η αμερικανίδα ρεπόρτερ αθλητικών εκπομπών Έριν Άντριους, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο του Τεννεσί, της οποίας γυμνές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, από επιτήδειο stalker που την παρενοχλούσε από το 2008.

“Ήθελα να είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που αγαπάει τα σπορ”, είπε η Άντριους και πρόσθεσε: “Τώρα είμαι το κορίτσι με το σκάνδαλο σε ξενοδοχείο”.

Η κατάθεσή της έγινε στο πλαίσιο της αγωγής 75 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει καταθέσει εναντίον του ξενοδοχείου Marriott στο Νάσβιλ, όπου το 2008, την περίοδο που δούλευε για το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, βιντεοσκοπήθηκε μυστικά την ώρα που ξεντυνόταν.

Τα εν λόγω βίντεο αναρτήθηκαν στο ίντερνετ ένα χρόνο αργότερα, και έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ψυχολογικό τραύμα στην Άντριους, το οποίο δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα.

“Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα της ζωής μου, είτε λαμβάνω μηνύματα, ή κάποιος σχολιάζει στην εφημερίδα, ή κάποιος μου στέλνει αποσπάσματα του βίντεο στο λογαριασμό μου στο twitter ή κάποιος μου το φωνάζει στις κερκίδες και γυρνάω πάλι πίσω”, κατέθεσε η Άντριους συντετριμμένη. “Αισθάνομαι μεγάλη ντροπή”, σημείωσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την ανάρτηση του βίντεο, την ανάγκασαν να δώσει συνέντευξη γι’αυτό, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν ήταν διαφημιστικό κόλπο.

 

Δράστης πίσω από το βίντεο είναι ο Μάικλ Ντέιβιντ Μπάρετ, ο οποίος έκανε 2 ½ χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή, αφού ομολόγησε την ενοχή του για την παρενόχληση. Όπως είπε ο ίδιος, επέλεξε να στοχεύσει την Άντριους, επειδή ήταν δημοφιλής στο Yahoo. Ο Μπάρετ είχε ακολουθήσει την ρεπόρτερ στο Νάσβιλ και σε τουλάχιστον άλλες δύο πόλεις στο παρελθόν. Σε όλες τις περιπτώσεις, νοίκιαζε το διπλανό δωμάτιο από εκείνη, έκανε μια τρύπα στην πόρτα της, προκειμένου να την παρακολουθεί και να την βιντεοσκοπεί.

cnn.gr

Close