Χειμωνιάτικη βαπτιση: Τα υπέρ και τα κατά

 

Χειμωνιάτικη βαπτιση: Τα υπέρ και τα κατά

Οι περισσότεροι επιλέγουν άνοιξη , καλοκαίρι ή φθινόπωρο για την τελεση της βάπτισης.

Θα θέλαμε λοιπον να κάνουμε μια λίστα με τα θετικα και τα αρνητικα μιας χειμωνιατικης βάπτισης.

ΘΕΤΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
Ξέρεις τι καιρό θα κανει : Ενα είναι δεδομένο σε μια χειμωνιάτικη βάπτιση.Ο καιρός. Θα κάνει κρύο και το ξέρουμε άρα είμαστε προετοιμασμένοι.
Θα είναι όλοι δίπλα σας : Σε αντίθεση με την καλοκαιρινή βάπτιση που μπορεί πολλοι αγαπημένοι μας να βρίσκονται εκτος , το χειμώνα είναι σίγουρο οτι θα είναι παρόντες.
Περισσότερες επιλογες : Τι να πρωτοσκεφτούμε. Το ποσο ευκολα θα βρείτε ελεύθερη εκκλησια ή χώρο για την δεξίωση της βάπτισης; Το πως τα βαπτιστικά θα είναι όλα στην διαθεση σας χωρίς αγχος και πίεση χρονου και ως συνηθως στις καλυτερες τιμές ; Οι φωτογράφοι, οι ανθοπώληδες και οι ζαχαροπλάστες διαθέσιμοι χωρίς καν να κοιτάξουν ημερολόγιο. Όλα στα πόδια σας.
Δεν θα ιδρώνουν οι καλεσμενοι. Ένα αρνητικο της καλοκαιρινής βάπτισης ειναι η ζέστη (αν δεν υπάρχουν εκπληξεις). Το καλοκαίρι η πλειοψηφία των καλεσμένων δυσανασχετεί απο την ζέστη στην εκκλησια και μπαινοβγαίνει για μία ανασα δροσιάς. Το χειμωνα σίγουρα δεν θα έχετε τέτοιο θέμα.
Δεν θα ιδρώνει το παιδι. Τα βαπτιστικά θεωρητικα είναι το 1ο τους κουστούμι ή η 1η τους τουαλέτα αντιστοιχα. Όπως είναι κατανοητό αποτελουνται απο πολλά κομματια και συνήθως το μωρό δυσανασχετεί και θέλει να τα βγάλει. Ειδικά αν το κάνουν να ιδρώνει.
Τα λουλουδια θα αντέξουν : Ο στολισμός της κολυμπήθρας θα σσυντηρηθεί σε άριστη κατάσταση μέχρι το τραπέζι της δεξίωσης της βάπτισης.
Γλυκό ανάλογα με τα γούστα μας. Υπάρχουν γλυκά που με την ζέστη «κάθονται»

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ :
Ιώσεις : Συνήθως ο χειμώνας είναι γεμάτος ιώσεις. Φευγει η μια και έρχεται η άλλη. Ποσο τυχερός μπορεί να είναι κάποιος και να μην είναι οι μισοί απο τους καλεσμένους τους φορείς καποιας ίωσης; Και πόσες πιθανότητες έχει άραγε ενας μικρός και ανυπεράσπιστος παιδικός οργανισμός να βγεί αλώβητος απο αυτο τον χωρό;
Κρύο : Το μικράκι σας θα είναι βρεγμένο. Βγαινοντας απο την εκκλησία θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοι και να το πατε γρήγορα σε κάποιο ζεστό μέρος , να αποφύγετε τα ρεύματα και γενικα όσες προστασίες θα λαμβάνατε αν βγάζατε ένα φρεσκομπανιαρισμένο παιδι στο κρύο.
Φωτογράφιση βάπτισης σε περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας. Είναι κάτι που πιθανότα δεν θα απολλάυσετε. Γιατι; Για τον προηγούμενο λογο. Κρύος καιρός και βρεγμένο παιδι , αναλύσαμε παραπάνω τι σημαίνει.
Tα βαπτιστικά είναι ολίγον τι πιο τσιμπημένα δεδομένου οτι περιλαμβάνουν και μπουφάν
https://vaptizo.gr

Close