Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για αποτρίχωση που θα κρατήσει ένα μήνα!

Κι όμως, γίνεται πανεύκολα!

Η αποτρίχωση το καλοκαίρι είναι must, εκτός αν είστε hippies ή υπέρμαχος του natural look. Σε αυτή την περίπτωση πάμε πάσο. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές:Λέιζερ: η πιο αποτελεσματική λύση, αφού ξεμπερδεύετε μια για πάντα, αλλά απαιτεί ένα συγκεκριμένο budget και είναι επίπονο.

Ξυράφι: Είναι εύκολο, γρήγορο και δεν πονάει, αλλά το αποτέλεσμα δεν διαρκεί για πάνω από μία-δύο μέρες.

Κερί: Διαρκεί για περίπου ένα μήνα, πονάει και αν το κάνετε συνέχεια, δεν είναι ό,τι πιο οικονομικό.

Η καλύτερη λύση για εσάς που θέλετε κάτι που διαρκεί αρκετά, αλλά είναι και οικονομικό είναι να φτιάξετε το δικό σας προϊόν αποτρίχωσης

Δείτε πως θα το φτιάξετε στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close