Μάσκα προσώπου με ασπιρίνη για βαθύ καθαρισμό

 
Η ασπιρίνη πέρα από τη ιδιότητα του ως παυσίπονο και αναλγητικό μπορεί να αποτελέσει και τη βάση μιας μάσκας βαθύ καθαρισμού για το πρόσωπο σας, αφήνοντας το λείο, καθαρό, φωτεινό και απαλό.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να βελτιώσετε την υφή της, αφού η μάσκα ασπιρίνης έχει την ιδιότητα να απαλύνει τις ρυτίδες και να μικραίνει τους πόρους, μειώνοντας παράλληλα την τάση για δημιουργία ακμής.
Θα χρειαστείτε για τη βασική μάσκα: – 2-3 ασπιρίνες – 2 κουταλιές νερό
Υπάρχουν όμως και μικρές παραλλαγές, γι’ αυτό είναι καλύτερο να συνδυάσετε αυτό το μείγμα με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω: – στραγγιστό γιαούρτι – ζελέ αλόης – φυσικό άργιλο – μέλι – μισή κουταλιά ελαιόλαδο
Όσον αφορά τη δόση από κάθε υλικό, δεν είναι συγκεκριμένη, απλά υπολογίστε να βγει μια μάσκα που θα είναι αρκετή για να καλύψει όλο σας το πρόσωπο.
Πιο συγκεκριμένα, τα βήματα που θα ακολουθήσετε είναι: 1. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά. 2. Απλώστε για 15 λεπτά ένα λεπτό στρώμα μάσκας στο πρόσωπο σας και 3. Βγάλτε την κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να κάνετε μια ακόμη δόση απολέπισης, και στη συνέχεια ξεπλύνετε πολύ καλά το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close