Κόβει στην μέση το σέλινο και το βάζει σε νερό.Όταν δείτε το αποτέλεσμα ,θα θέλετε σίγουρα να το κάνετε.

 Μέχρι τώρα, ήταν ένα ελάχιστα γνωστό μυστικό της κηπουρικής, ότι κάποια μέρη από τα αγαπημένα σας λαχανικά που κανονικά θα πετούσατε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε έναν υπέροχο κήπο.

Ορισμένα λαχανικά όπως το φρέσκο ​​κρεμμυδάκι,  το σέλινο, ο ανανάς και το τζίντζερ μπορούν να ξαναφυτευτούν και να ανακυκλωθούν. Για ανανάδες, μπορείτε απλά να κρατήσετε την κορυφή και να αφήσετε τις ρίζες να μεγαλώσουν σε ένα ποτήρι νερό σε εσωτερικούς χώρους για 2-3 εβδομάδες. Μόλις οι ρίζες έχουν φυτρώσει, φυτέψετε την κορυφή του ανανά στο έδαφος σε εξωτερικούς χώρους και  περιμένετε 18 μήνες για να τους μαζέψετε. Τα  κρεμμυδάκια γίνονται πιο γρήγορα. Αποθηκεύστε τα κάτω κομμάτια τους και αφήστε τις ρίζες να φυτρώσουν σε ένα ποτήρι νερό, όπως ακριβώς και με τον  ανανά. Οι ρίζες πρέπει να είναι έτοιμες να φυτευτούν μετά από δύο ή τρεις ημέρες αντί για εβδομάδες! Λίγο μετά τη φύτευση τους έξω, θα δείτε μια χούφτα φρέσκο ​​κρεμμυδάκι να ξεπετάγεται έξω από το χώμα!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και φτιάξτε τον δικό σας λαχανόκηπο,χωρίς συντηρητικά και χημικά!

 

Πατήστε εδώ και διαβάστε περισσότερα άρθρα με έξυπνα κόλπα που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη!

Σύνταξη επιμέλεια άρθρου daddy-cool.gr

(απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη)

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close