Άλλο αγάπη και άλλο σεξ

Μέρες που είναι, ας μην “τα χώσουμε” στους άνδρες, αλλά ας πούμε και κάτι που ζηλεύουμε σε αυτούς. Το λες και θαυμασμό.
 
 
 
Ναι μεν μας ενοχλεί, αλλά αυτή τη δυνατότητα θα θέλαμε να την είχαμε οι περισσότερες. Να ξεχωρίζουμε το σεξ από τον έρωτα ή τη σχέση.
“Ιωάννα, έχω μάθει να ξεχωρίζω το σεξ από τη σχέση”, μου είπε πρόσφατα ένας φίλος σε σχετική συζήτηση που είχαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το άκουσα. Αλλά το αίσθημα που μου αφήνει μια τέτοια κουβέντα είναι πάντα ίδιο. Απορία και μια ενδόμυχη ζήλια για αυτό που μπορούν να κάνουν και εμείς όχι. Που όσες φορές και αν έχουμε προσπαθήσει, δεν τα έχουμε καταφέρει.
Με το πέρασμα των χρόνων έχω διαπιστώσει πώς το άλλο φύλο έχει αυτήν την ιδιαίτερη ικανότητα να ξεχωρίζει το συναίσθημα από τη σαρκική επαφή. Κάτι που εμείς οι γυναίκες υστερούμε σε αυτό.
Το έχεις ζήσει. Σε κοιτάει, τον κοιτάς. Μιλάτε, κάνετε αστεία και σταδιακά έρχεστε πιο κοντά. Σε κάποια φάση σου πετάει “ξέρεις, αυτό το διάστημα δεν θέλω να κάνω σχέση. Αναζητώ κάτι πιο ελεύθερο”. Σκέφτεσαι ‘τι έχω να χάσω;’ και προχωράς. Κάνετε σεξ, αποχωρίζεστε και ο καθένας σπίτι του.
Ακόμα και μέτριο να είναι το σεξ εσύ θα τον σκεφτείς. Εκείνος όμως όχι
 
Στο είπε, άλλωστε, “δε θέλει σχέση αυτήν την περίοδο”. Εσύ, ωστόσο, όλο και περισσότερο τον σκέφτεσαι, ειδικά αν δεν δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Αρχίζεις και αναλύεις με τις φίλες σου, τι έγινε, τι σου είπε, τι έκανε μετά το σεξ. Οι ώρες περνάνε και καταλήγεις μπερδεμένη, με χίλια σενάρια στο μυαλό σου. Εκείνος, θα απαντήσει σε 2-3 ερωτήσεις των φίλων του, αποκλειστικά πάνω στο σεξ και η κουβέντα έληξε.
 

 

 
Θα κοιτάξει την τύπισσα στο απέναντι τραπέζι, θα μιλήσει με 2-3 κοπέλες στο Facebook και θα βγει μαζί τους τις επόμενες μέρες. Και όταν λέμε βγει, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Παράλληλα, εσύ θα καταστρώνεις σχέδια, θα λες πόσο τον θες και ότι τελικά θα τον κάνεις δικό σου. Θα του κάνεις like στο Facebook, εκείνος δε θα ανταποκρίνεται. Θα τον παίρνεις τηλέφωνο αλλά δε θα το σηκώνει. Θα σε θυμάται μόνο όταν σε επιθυμήσει για σεξ. Όχι, για κάτι άλλο. Εκείνος, θέλει μόνο σεξ μαζί σου. Δε σε βλέπει σαν μέλλουσα κοπέλα του. Ούτε σαν μάνα των παιδιών του, ούτε σαν τη γυναίκα της ζωής του. Απλά, σαν f**k buddy.
 

 

 
Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι άνδρες έχουν αυτό το χάρισμα. Μπορεί να τους αρέσεις αλλά αν δε θέλουν να προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω, δε θα το κάνουν. Ακόμα και τις αναλογίες της Adriana Lima να έχεις και IQ που θα ζήλευαν πολλοί. Ενώ εσύ γλυκιά μου, θα δεθείς και θα βάλεις στοίχημα να τον κατακτήσεις. Το πιο πιθανό είναι να χάσεις και τον χρόνο σου και το στοίχημα. Και αυτός δε θα καταλάβει τίποτα.
Το έχεις διαπιστώσει. Κάνετε σεξ πιο συχνά στην αρχή, μετά αραιώνετε μέχρι που χάνεστε. Και βρίσκεσαι στο σημείο να αναρωτιέσαι τι είχατε. Ενώ εκείνος τα έχει ξεκαθαρίσει μέσα του.
Πρέπει να είναι έμφυτη αυτή η ικανότητα δεν εξηγείται αλλιώς. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν πιο απλή σκέψη από εμάς. Είναι πιο πρακτικοί, δεν μπλέκονται σε λαβύρινθους σε αντίθεση με εμάς.
Στην τελική, κάνουν αυτό που θέλουν.
Πηγή:  https://cosmo.gr/

Close