Τούρτα Μόκα με σπέσιαλ γλάσο σοκολάτας που θα σας ξετρελάνει !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:

5 αυγά,
150 γραμμάρια ζάχαρη,
130 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ
1 βανίλια,
λίγο αλάτι,
2 κουταλιές της σούπας κακάο.

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 3 λεπτά
Ρίχνουμε βανίλια αλάτι.
Και συνεχίζουμε με.σπάτουλα προσθέτοντας το αλεύρι,το κακάο πάρα πολύ πολύ απαλά.
Τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί μας και το ψήνουμε.στους 180 βαθμούς για.25 λεπτα.
Αφήνουμε να κρυώσει πάρα μα πάρα πολύ πολύ καλά.
Το κόβουμε στην μέση.

ΚΡΕΜΑ.ΓΕΜΙΣΗΣ:
1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίο καφέ σε σκόνη,
1 κουτάλια της σούπας βραστό νερό,
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,
25 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το καφέ με το βραστό νερό,βάζουμε και την κρέμα.γάλακτος και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει αφρός.

ΓΛΑΣΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
200 γραμμάρια κρέμα.γάλακτος,
180 γραμμάρια κουβερτούρα,
1 κουτάλια της σούπας ηλιέλαιο.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Τοποθετούμε τον ένα πάτο του παντεσπανιού μας και βάζουμε την μισή ποσότητα κρέμας,βάζουμε και το δεύτερο πάτο και πάνω την υπόλοιπη κρέμα τελειώνουμε με το γλάσο.

ΟΛΑ ΚΡΎΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΙΡΌΠΙΑΣΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΑΦΡΆΤΟ! ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ ΕΆΝ ΘΈΛΕΤΕ!!!!!

Tzeni Tsanaktsidou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ

Close