Καριοκες με σοκολατένιο κέικ

Καριοκες με σοκολατενιο κεικ

Υλικά

κεικ που περισσεψε (περιπου μιση φορμα),200 γρ καρυδια,μια κουπα λιωμενη μαργαρινη 200 γρ,5 κουταλιες της σουπας συροπι απο γλυκο του κουταλιου φραουλα,2 κουταλιες της σουπας κονιακ,1/2 κουπα φρουτακια γλασε(κοντιτα)

Για το γλασο 400 γρ κουβερτουρα λιωμενη,2 κουταλιες της σουπας σπορελαιο

Εκτέλεση

Κανουμε ψιχουλα το κεικ με τα καρυδια και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα!!!!!!Πλαθουμε δυο μπαστουνια,τυλιγουμε σε λαδοκολλα και τα βαζουμε στην καταψυξη για 40 λεπτα περιπου!!!!!Λιωνουμε την κουβερτουρα

!Κοβουμε σε λεπτες φετες και τις βουταμε στη λιωμενη κουβερτουρα.Σε ενα μεγαλο δισκο βαζουμε μια λαδοκολλα και ακουμπαμε πανω εκει τις καριοκες.Τις βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσουν!

Μαρία Μαρδα
Μαρία Μαρδα

Είμαι η Μαρία Μαρδα και ζω στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Είμαι 36 ετών παντρεμένη και έχω δυο γιους 7 και 9 χρόνων. Μου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική γιατί μέσα από αυτές δημιουργώ και ηρεμώ. Πολλές φορές μέσα από τις γεύσεις, έρχονται στο μυαλό μου αναμνήσεις που με κάνουν χαρούμενη! Ξεκίνησα να μαγειρεύω όταν ήμουν 14 χρονών και από τότε το κάνω συνέχεια. Στην κουζίνα μου διασκεδάζω, εκτονώνομαι, ηρεμώ.