Το πανεύκολο μιλφέιγ της Μαρίας Μαρδά με 4 υλικα

Και με τεμπελια μπορουμε να κανουμε θαυματα αρκει να θελουμε πολυυυυυυ ενα γλυκο

Μιλφειγ σε χρονο dt

Υλικά

3 πακετα κρακερ,2 φακελακια κρεμα ζαχαροπλαστικης Γιωτης για μιλφειγ,1 ζαχαρουχο γαλα,1 κουτακι (Κονσερβα) Μορφατ,μια βανιλια

Εκτέλεσγη

Χτυπαμε στο μιξερ τα δυο φακελακια κρεμα ζαχαροπλαστικης με 1200 γρ φρεσκο γαλα,πριν τελειωσουμε το χτυπημα προσθετουμε μισο κουτακι γαλα ζαχρουχο και συνεχιζουμε το χτυπημα.

Σε ενα πυρεξ η ενα τσερκι βαζουμε μια στρωση κρακερ αφου πρωτα τα βουτυξουμε ελαφρα μεσα σε γαλα. Ριχνουμε τα 3/4 της κρεμας και σκεπαζουμε με δευτερη στρωση κρακερ βουτηγμένα στο γαλα!!!!!!Απλωνουμε την υπολοιπη κρεμα ζαχαροπλαστικης.

Χτυπαμε στο μιξερ τη μορφατ για 5 λεπτα περιπου μεχρι να αφρατεψει,προσθετουμε και το 1/2 κουτακι ζαχρουχο και μια βανιλια και συνεχιζουμε το χτυπημα για 5 λεπτα(το ζαχρουχο και η μορματ να ειναι κρυα).Καλυπτουμε την επιφανεια του γλυκου με τη σαντιγυ!

Θρυμματίζουμε μερικα κρακερ και τα ριχνουμε πανω στο γλυκο και πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη

Το πανεύκολο μιλφέιγ της Μαρίας Μαρδά με 4 υλικα

Το πανεύκολο μιλφέιγ της Μαρίας Μαρδά με 4 υλικα

Το πανεύκολο μιλφέιγ της Μαρίας Μαρδά με 4 υλικα

Close