Και με τεμπελια μπορουμε να κανουμε θαυματα αρκει να θελουμε πολυυυυυυ ενα γλυκο
Μιλφειγ σε χρονο dt
Υλικά
3 πακετα κρακερ,2 φακελακια κρεμα ζαχαροπλαστικης Γιωτης για μιλφειγ,1 ζαχαρουχο γαλα,1 κουτακι (Κονσερβα) Μορφατ,μια βανιλια
Εκτέλεσγη
Χτυπαμε στο μιξερ τα δυο φακελακια κρεμα ζαχαροπλαστικης με 1200 γρ φρεσκο γαλα,πριν τελειωσουμε το χτυπημα προσθετουμε μισο κουτακι γαλα ζαχρουχο και συνεχιζουμε το χτυπημα.
Σε ενα πυρεξ η ενα τσερκι βαζουμε μια στρωση κρακερ αφου πρωτα τα βουτυξουμε ελαφρα μεσα σε γαλα. Ριχνουμε τα 3/4 της κρεμας και σκεπαζουμε με δευτερη στρωση κρακερ βουτηγμένα στο γαλα!!!!!!Απλωνουμε την υπολοιπη κρεμα ζαχαροπλαστικης.
Χτυπαμε στο μιξερ τη μορφατ για 5 λεπτα περιπου μεχρι να αφρατεψει,προσθετουμε και το 1/2 κουτακι ζαχρουχο και μια βανιλια και συνεχιζουμε το χτυπημα για 5 λεπτα(το ζαχρουχο και η μορματ να ειναι κρυα).Καλυπτουμε την επιφανεια του γλυκου με τη σαντιγυ!
Θρυμματίζουμε μερικα κρακερ και τα ριχνουμε πανω στο γλυκο και πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες