Σου έχουμε έξι super κολπάκια για τη μάσκαρα!

 

6 super κολπάκια για να χρησιμοποιήσεις τη μάσκαρα σαν επαγγελματίας!

Είναι κάποια κόλπα που τα γνωρίζουν μόνο οι επαγγελμάτιες στην ομορφιά! Μοιράστηκαν με το marie claire τα μυστικά τους,και εμείς τα μοιραζόμαστε με σας!

1. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς πάντα το βουρτσάκι
Για να βάψεις όσο το δυνατόν καλύτερα τις βλεφαρίδες (ακόμα και εκείνες τις ενοχλητικές στις εσωτερικές γωνίες), άπλωσε λίγη μάσκαρα σε ένα μικρό χτενάκι για τα μάτια και άπλωσέ την έτσι στις βλεφαρίδας.

2. Μπορεί να χρησιμεύσει και σαν μολύβι ματιών
Πιέζοντας το βουρτσάκι κόντρα στις βλεφαρίδες δημιουργείς την ψευδαίσθηση μίας παχιάς μαύρης γραμμής κατά μήκος των βλεφάρων, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις eyeliner ή μολύβι.

3. Χρησιμοποίησε πολλές μάσκαρα μαζί
Εξαρτάται από το τι θες: μπορείς να απλώσεις μία μάσκαρα που είναι καλή στο να διαχωρίζει τις βλεφαρίδες με μία άλλη που προσθέτει όγκο, με εκείνη που κάνει το χρώμα τους πιο έντονο ή εκείνη που τις μακραίνει. Γενικά για μάξιμουμ αποτέλεσμα, μπορείς να αναμείξεις πολλά είδη μάσκαρας μαζί.

4. Πέρασε τις βλεφαρίδες και από τις δύο μεριές
Για έξτρα όγκο και πιο έντονο βλέμμα, αφού περάσεις τη μάσκαρα από τη μπροστά μεριά των βλεφαρίδων, περάσέ την και από το πίσω μέρος τους, κατεβάζοντάς τις ελαφρά προς τα κάτω και μετά επανάλαβε το ίδιο από μπροστά.

5. Βούρτσισε διαγώνια
Οι περισσότερες από εμάς περνάμε τη μάσκαρα από πάνω προς τα κάτω. Δοκίμασε την επόμενη φορά να τις βουρτσίσεις διαγώνια για να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

6. Εναλλαγές στην κατεύθυνση, change your eye shape
Κρατώντας τη μάσκαρα ανάποδα και κάθετα, πέρνα την από τις μεσαίες βλεφαρίδες με κατεύθυνση προς τα πάνω. Στη συνέχεια γύρνα τη μάσκαρα 180 μοίρες και στο ίδιο σημείο γύρνα τις βλεφαρίδες προς τα πάνω. Κάνε το ίδιο και με τις κάτω βλεφαρίδες. Έτσι τα μάτια σου θα αποκτήσουν πιο έντονο σχήμα στο λεπτό.

Close