Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Κωστής χωρίζουν

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Στάσα και Κωστής χωρίζουν.

 

ΟΧΙΙΙΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΙΠ!

Άδοξο τέλος πρόκειται να έχει η κρυφή σχέση της Στάσας και του Κωστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματική σειρά εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας οι δύο παράνομοι εραστές παίρνουν την σημαντική απόφαση να χωρίσουν.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης κάνει το επόμενο βήμα

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σκηνές τρόμου στο νεκροταφείο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη εξοργίζεται με τον Στασινόπουλο

Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο νεκροταφείο του Τυρνάβου, όπου ο Ρήγας πυροβόλησε και σκότωσε τον Στράτο, φέρνει ολέθριες συνέπειες στη ζωή όλων των ηρώων της δραματική σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, η απόφαση του Κωστή να πείσει τις αρχές ότι ο ίδιος έκανε κρυφά σινιάλο στο νεαρό Σκούταρη να πυροβολήσει τον Ραζίνη, καθώς βρισκόταν σε κίνδυνο η ζωή της μητέρας του αποδεικνύεται λανθασμένη διότι προκαλεί την οργή τόσο της Κυριακούλας όσο και της Κατερίνης.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης πιάνει στα πράσα την Φιλιώ με τον γιατρό

Το προξενιό της Ιουλίας-Κωστής-Στάσα-

Το Προξενιό της Ιουλιάς: Νεκρή η κόρη της Ιουλίας

Η χήρα του Στράτου, η οποία ήταν παρούσα στο τραγικό συμβάν ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ και πως ο διοικητής  για κάποιο λόγο προσπαθεί να προφυλάξει τον γιο της Στάσας ώστε να τον γλυτώσει από το εκτελεστικό απόσπασμα.

Αυτή η διαπίστωση βγάζει εκτός εαυτού τη σύζυγό του Κωστή η οποία έχει αρχίσει ήδη να υποψιάζεται την παράνομη σχέση του άντρα της με τη μητέρα της Ιουλίας και του Ρήγα.

Το Προξενιό της Ιουλίας: H Ιουλία προκαλεί φριχτές σκέψεις στον Επιφάνειο

Το προξενιό της Ιουλίας-Ρήγας-

Το Προξενιό της Ιουλίας: H Ιουλία παραδίδεται στη μοίρα που επέλεξαν άλλοι για εκείνη

Μάλιστα, η Κατερίνη είναι αποφασισμένη να στριμώξει τον σύζυγό της ώστε να μάθει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα αλλά και τί πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Στάσα.

 

 

Συγχρόνως η έγνοια της τελευταίας είναι στραμμένη αποκλειστικά στον γιο της και τις συνέπειες που αναμένεται να αντιμετωπίσει εξαιτίας του φόνου. Κάποια στιγμή το παράνομο ζευγάρι παίρνει την σκληρή απόφαση  να δώσει ένα τέλος στη σχέση του.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close