Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 09/5/24  έως 10/5/2024

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 09/5/2024 έως τις 10/5/2024.

 

Καλά θα πάει και αυτό….

 

 

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 154 στις 09/5/2024

Επεισόδιο 154

Πέμπτη

 

Η Ειρήνη πιέζει την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Η Αρετή νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και, από την ένταση, λιποθυμάει στο κελί.

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει τελεσίγραφο στον Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη

 

Η Γη της Ελιάς: Η μέρα της αποφυλάκισης φτάνει και κανείς δεν την περιμένει έξω από τη φυλακή

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς στο στόχαστρο του Δημοσθένη

 

Η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση κι αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής. H Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποιεί πολύ την Αθηνά.

 

Η Γη της Ελιάς: Η χήρα του Τάσου στα χέρια του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα θα παίξει θέατρο για να μην καταλάβει κάτι η Ασπασία

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος για μία ακόμα φορά αντιδρά άσχημα

 

Η Αμαλία εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο. Ο Στάθης φέρνει την Αριάδνη σε επαφή με έναν ξενοδόχο, αλλά εκείνη αρνείται να αλλάξει δουλειά.

 

Η Γη της Ελιάς: Ελεύθερη η Αρετή

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Κουράκου

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία βρίσκει την Μαρίνα να κλαίει στο ανθοπωλείο

 

Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη έχει αμφιβολίες και ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 155 στις 10/5/2024

Επεισόδιο 155

Παρασκευή

 

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο είναι τεταμένη. Η ψυχολογία του Μάνου όλο και χειροτερεύει, και ο Ισίδωρος αποφασίζει να του δώσει τρεις ημέρες άδεια.

Έτσι, αποφασίζουν με τη Μαρίνα να πάνε στην Κύπρο για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο. Ο Λυκούργος το μαθαίνει και επιπλήττει τον ανιψιό του.

 

 

Ο Τζον μετακομίζει επίσημα στο σπίτι της Αθηνάς και η Φιλιώ του επιφυλάσσει μία πολύ θερμή υποδοχή. Στην αγορά του ελαιώνα προχωράει ο Τζον και πλέον ξεκινάει κι επίσημα την επαγγελματική του πορεία ως ελαιοπαραγωγός.

Αργότερα, μαζί με την Αθηνά και τη Φιλιώ πηγαίνουν να δουν από κοντά το κτήμα όπου θα γίνει το γλέντι του γάμου. Το κουδούνι του Δημοσθένη χτυπάει και, μόλις ανοίγει, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει…

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close