Εδώ και 2 χρόνια ανέχομαι την ερωμένη του άντρα μου γιατί δε θέλω να τον χάσω!

Εδώ και 2 χρόνια ανέχομαι την εξωσυζυγική σχέση του άντρα μου γιατί δεν θέλω να τον χάσω! Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να πάρουμε διαζύγιο.
Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πρώτος μου έρωτας και ο μοναδικός. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε μια μέρα τη ζωή μου χωρίς εκείνον.

Δείτε ακόμα: Οι άνθρωποι που είναι μίζεροι δεν κατάφεραν ποτέ να απολαύσουν την ζωή

Στα 15 χρόνια γάμου αποκτήσαμε 2 γιους που ολοκληρώνουν την ευτυχία μου.

Λατρεύω την καθημερινότητα μου και την οικογενειακή ζωή.

Όμως όπως σας είπα και παραπάνω ο άντρας μου τα τελευταία δυο χρόνια έχει παράλληλη σχέση με μια συνάδελφό του από το γραφείο.

Το ανακάλυψα μια μέρα εντελώς τυχαία σε μια από τις επισκέψεις μου στη δουλειά του. Θα αργούσε και του πήγαινα φαγητό, έτσι τους πέτυχα στο γραφείο του.

Φυσικά εκείνοι δεν με είδαν…

Δείτε ακόμα: Απατημένη σύζυγος γράφει το καλύτερο γράμμα στην ερωμένη του άντρα της.

Εκείνη την ώρα ο κόσμος μου γκρεμίστηκε όμως έδειξα ψυχραιμία και δεν έκανα καμία σκηνή.

Όταν γύρισα σπίτι σκέφτηκα με ψυχραιμία τα πράγματα και αποφάσισα να μη κάνω καμία σκηνή και να μη ξεκινήσω κανένα καυγά που θα οδηγούσε σε χωρισμό.

Αποφάσισα λοιπόν να τα κρατήσω όλα μέσα μου και να συνεχίσω τη ζωή μου από εκεί πιυ την είχα αφήσει.

Δεν θα χάσω τον έρωτα της ζωής μου για μια ασήμαντη περιπέτεια! Στο κάτω κάτω εγώ είμαι η γυναίκα του και η πρώτη γυναίκα στην καρδιά του.

Δείτε ακόμα: Μετα την κηδεια του παιδιου μας εκεινος πηγε στην ερωμενη του

Δε θέλω να τον χάσω! Δε θα ξαναβρώ πουθενά άντρα σαν κι αυτόν. Τα έχει όλα! Μετά από τόσα χρόνια είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη μαζί του και ας με απατάει!

Θα κρατήσω το μυστικό του μέσα μου και θα συνεχίσω τη ζωή μου ελπίζοντας να καταλάβει μόνος του το λάθος του και να την χωρίσει….

Πηγή: efisecrets

Close