Υλικα
- 1 κιλο πατατες καθαρισμενες κ βρασμενες
- 1 κιλο μπριζολακια χοιρινα
- 3 κουταλιες σουπας λαδι
- 4 κουταλιες σουπας μελι
- 1κουταλια του γλυκου αλατι
- 1 κουταλια σουπας ντοματοπελτε
- 1 κουταλια σουπας σαλτσα σογια
- Χυμο απο 1/2 πορτοκαλι.
Δείτε ακόμα:Πεντανόστιμη Χοιρινή μπριζόλα με κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας
Εκτελεση
Κοβετε τις πατατες στα τεσσερα κ τις βαζετε σε ενα ταψακι, της αλειφετε με λαδι αλατι θυμαρι κ ριγανη..ψιστε για 40 λεπτα στο γκριλ του φουρνου μεχρι να ροδισουν κ να γινουν τραγανες!!! Βαλτε τα μπριζολακια σε ενα ταψακι!! Ανακατεψτε τα παραπανω υλικα και περιχυνετε τα μπριζολακια …Ψινετε τα παιδακια για 30 λεπτα γυριζοντας 1 με 2 φορες και αλειφοντας με την σαλτσα τους!!Σερβιρετε τα μπριζολακια με τις πατατες κ με μια δροσερη σαλατα..!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες