Πορτοκαλόπιτα, ζουμερή, της Βασούλας!!

Υλικά!

2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
3 ΑΥΓΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
2 Κ.Σ ΜΠΕΙΚΙΝ
1,5 ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1,5 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ

Δείτε ακόμα: Πορτοκαλόπιτα.. ένα ευκολο γλυκό με σταθερή αξία!!

ΣΙΡΟΠΙ

1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1,5 ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δείτε ακόμα :Πορτοκαλόπιτα η πιό πετυχημένη συνταγή !!!!

ΤΑ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ…..ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟΥΣ ΓΤ ΑΥΤΟ ΠΙΚΡΙΖΕΙ.
ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ 3 ΦΟΡΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΙΚΡΙΣΟΥΝ….

ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΑΣΕΤΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ….

ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΛΑ….ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ,ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,
ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΟΣΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑ…
ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ,Η ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ 180….
ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΑΡΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΝΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200…

ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΤ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ…
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ…ΣΙΡΟΠΙΑΖΕΤΕ…….
ΑΦΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΕΙ!!
ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ,ΠΑΓΩΤΟ,Η ΣΙΡΟΠΙ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΙΚΗ!!!

Η συνταγη είναι απο την εκπληκτικη σελιδα στο facebook: Γιαγιά Μαίρη Εν Δράσει!

Πορτοκαλόπιτα, ζουμερή, της Βασούλας!!

Πορτοκαλόπιτα, ζουμερή, της Βασούλας!!

Close