Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας και μπέικον!

Λαχταριστό ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας και μπέικον ιδανικό πιάτο και για τραπέζι! Το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε όποιον το δοκιμάσει!!!

ΥΛΙΚΑ
1Ψαρονεφρι
12-15 φέτες Μπέικον
2 κουταλιές σούπας πικάντικη μουστάρδα
2κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουτ σούπας τριμμένο θυμάρι
200 γρ κρέμα γάλακτος
1 κουτ γλυκού χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι,πιπέρι.

Δείτε επίσης Μπριζόλες χοιρινες με μανιτάρια πιπεριές και μπαλσαμικο?

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε το ψαρονέφρι σε χοντρά κομμάτια πάχους 3-4 εκ τα χτυπάτε ελαφρά και τα τυλίγεται το καθένα περιμετρικά με μια φέτα Μπέικον τα οποία στερεώνετε με οδοντογλυφίδα .
Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρεται το κρέας απ ολες τις πλευρές.
Σβήνετε με το κρασί προσθέτετε το θυμάρι το αλάτι το πιπέρι, μόλις εξατμιστεί όλο το κρασί ρίχνετε το λεμόνι .
Τέλος την μουστάρδα που έχετε ανακατέψει μέσα στην κρέμα γάλακτος.
Αφήστε να πάρει μια καλή βράση η κρέμα και κατεβάστε το τηγανιά από την Φωτήλα .

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Gogo Samiou -οι χρυσοχερεσ-ηδεσ


Close