Τα εφιαλτικά Χριστούγεννα που πέρασα στο χωριό του άνδρα μου

Το να είσαι το καινούριο μέλος σε μια οικογένεια ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Η κάθε οικογένεια έχει τους δικούς της κανόνες και τις δικές της συνήθειες και σε πολλές περιπτώσεις αυτοί οι κανόνες και αυτές οι συνήθειες, απέχουν πολύ από τις δικές σου.

Οι πιο διαδεδομένες “κόντρες” σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι συνήθως αυτές που έχουν τα πεθερικά και οι νύφες ή οι γαμπροί κάθε οικογένειας. Παρόλα αυτά η σημερινή μας ιστορία είναι λίγο…διαφορετική.

Παρακάτω, θα διαβάσετε για τις χριστουγεννιάτικες “διακοπές” μιας γυναίκας, η οποία γνώρισε λίγο καλύτερα την οικογένεια του συζύγου της και ενώ τα πεθερικά της ήταν ευγενικοί μαζί της, πέρασε τις πιο άσχημες διακοπές εξαιτίας των υπόλοιπων συγγενών. Διακοπές που σίγουρα καμιά μας δεν θέλει να περάσει.

Διαβάστε παρακάτω τα εφιαλτικά Χριστούγεννα που πέρασε η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, στο χωριό του άντρα της.

Αποφάσισα να σας στείλω την δική μου περσινή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία και πιστέψτε με δεν ήταν καθόλου μα καθόλου καλή!
Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε πριν από ενάμισι χρόνο.

 

Ο γάμος μας δεν ήρθε πολύ μετά την γνωριμία μας…

Έγινα όλα πάρα πολύ γρήγορα και όπως καταλαβαίνετε δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλά καλά όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Τους περισσότερους από τους συγγενείς του, εκτός από τα πεθερικά μου φυσικά, τους είδα πρώτη φορά την ημέρα του γάμου μας.
Να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως με την πεθερά μου και τον πεθερό μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα.

 

Ίσα ίσα οι άνθρωποι μου φερόντουσαν και μου φέρονται πολύ καλά.

Το μεγάλο πρόβλημα το αντιμετώπισα με τις θείες και τους θείους του άντρα μου που μένουν στο χωριό.

Για να μη πολυλογώ ο άντρας μου θέλησε τα περσινά Χριστούγεννα, τα πρώτα μας Χριστούγεννα ως παντρεμένοι, να τα περάσουμε οικογενειακά στο χωριό του.

Όταν μου το πρότεινε δεν ήμουν αρνητική καθώς όπως σας είπα με τους γονείς του τα πάω αρκετά καλά οπότε γιατί να μην τα πάω το ίδιο καλά και με τους συγγενείς του;

Όμως αυτό που πέρασα εκεί δεν περιγράφεται.

Οι συγγενείς του κάθε άλλο από καλά μου φέρθηκαν! Ειδικά οι θείες του μου έκαναν παρατήρηση για τα πάντα… μέχρι και για το πως κόβω την ντομάτα βρήκαν να σχολιάσουν.
Τα πάντα επάνω μου τα έβρισκαν χάλια από τα ρούχα μου μέχρι τις ικανότητες ου στη μαγειρική.

Μου έδειχναν με κάθε τρόπο ότι είμαι άχρηστη και ότι δεν κάνω για τίποτα. Μπροστά στον άντρα μου το έπαιζαν καλές και από πίσω με «έθαβαν».

Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο που με αντιπάθησαν τόσο πολύ.

 

Εγώ πάντα ήμουν πολύ ευγενική μαζί τους και προσπάθησα να μη δημιουργήσω κανένα πρόβλημα τις ημέρες που έμεινα εκεί, κυρίως για να μη φέρω σε δύσκολη θέση τον άντρα μου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί και να μη χρειαστεί να ξαναδώ αυτούς τους απαίσιους ανθρώπους που με ξεφτίλισαν έτσι!

Κείμενο από efisecrets

Close