10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε γνωρίσει ορισμένους πραγματικά καταπληκτικούς μπαμπάδες. Δείτε όμως μερικές από τις ιστορίες που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο. Μπαμπάδες που κατάφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε ή να μας εντυπωσιάσουν με την εφευρετικότητα και το κουράγιο τους.

 
Μανικιούρ κανείς;
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
Τι καλύτερο από χαλαρωτικό από έναν ζεστό καφέ και μία εφημερίδα. Κι αν συνδυάζεται από ένα spa ακόμη καλύτερα. Τι πειράζει εάν εκείνη την ώρα η 4χρονη κορούλα σας πειραματίζεται βάφοντας τα νύχια σας; Αυτός ο μπαμπάς δεν διστάζει να εκπληρώσει τα όνειρα της μικρής του για ένα σαλόνι ομορφιάς έστω κι αν είναι εκείνος ο μοναδικός πελάτης.
 
Μπαμπάς και γιος βόλτα με… φούστες
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
Ο Nils Pickert βρέθηκε αντιμέτωπος με μία κατάσταση που αρχικά δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί. Ο γιος του προτιμούσε να φοράει φούστες και φορέματα αντί για σορτσάκια και παντελόνια. Αντί όμως, να τον πιέσει αποφάσισε να κάνει και εκείνος το ίδιο για να νιώσει ο γιος του καλύτερα και πιο άνετα με την επιλογή του. «Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο γιος μου να έχει αυτοπεποίθηση και να νοιάζεται για τους ανθρώπους» δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη Huffington Post.
 
Iron Man εις διπλούν
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
Στα παιδικά αποκριάτικα πάρτι σίγουρα είναι ο πιο cool μπαμπάς του κόσμου. Ζευγάρι Iron Man πατέρας και γιος. Αξία ανεκτίμητη.
 
Για φαγητό με τις φιλενάδες μου
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
Κι αν οι φιλενάδες μου είναι λίγο μακριά δεν πειράζει. Ο μπαμπάς να είναι καλά. Μπορεί να μην χωράει καλά καλά στο μικρό ροζ τραπέζι, αλλά περνάμε μια χαρά.
 
Κολατσιό με ζωγραφιές
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
O David Laferriere κάθε μέρα ετοιμάζει το κολατσιό του γιου του για το σχολείο. Δεν μένει όμως, εκεί. Κάθε μέρα ζωγραφίζει κάτι διαφορετικό στη συσκευασία με ένα μικρό ερώτημα για το γιο του. Βοηθάει βέβαια, ότι ο David είναι γραφίστας.
 
Όταν κοιτάς από ψηλά…
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
 
Ατάραχος. Στριμωγμένος στο κάθισμα του αεροπλάνου, μόνος με δύο παιδιά, το ένα να κάθεται κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι του και εκείνος συνεχίζει να διαβάζει το βιβλίο του. Μακάρι να μπορούσαμε να του δώσουμε βραβείο.
 
Το μαχητικό καρότσι
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
Ποιος είπε ότι το καρότσι δεν είναι αντρική υπόθεση; Αυτός ο πατέρας αποδεικνύει ότι όλα γίνονται. Με εφευρετικότητα και κέφι ένα καρότσι μετατρέπεται σε τανκ και οι βόλτες αποκτούν νέο νόημα.
 
Στο σχολικό με τον Batman και τους Kiss
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
Όταν ο γιος του ξεκίνησε σχολείο, ο Dale Price ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Αντί απλώς να τον συνοδεύει μέχρι το σχολικό, αποφάσισε να κάνει τα πρωινά μία περιπέτεια με διαφορετικό ήρωα κάθε μέρα. Έτσι, μεταμφιεζόταν με διαφορετικό κουστούμι κάθε ημέρα και πήγαινε έτσι το γιο του στο σχολικό. Έγινε Terminator, Batman μέχρι και τραγουδιστής των Kiss. Συνολικά φόρεσε 170 κοστούμια μέσα σε ένα χρόνο
 
Δώρο αποφοίτησης που προετοιμαζόταν 13 χρόνια
10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!
 
Ο Bryan Martin έδωσε στην κόρη του Breanna ένα βιβλίο για δώρο αποφοίτησης. Αλλά δεν ήταν ένα συνηθισμένο βιβλίο. Σε κάθε σελίδα υπήρχαν μηνύματα και γράμματα από όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές της. Ακόμη και τη δασκάλα του νηπιαγωγείου. Ένα δώρο που ο Bryan προετοίμαζε επί δεκατρία χρόνια με απόλυτη μυστικότητα και που θα δίνει πάντα στην Breanna τη δυνατότητα να θυμάται πως ήταν παιδί.
 
Και βέβαια μην ξεχνάμε αυτόν τον καταπληκτικό τύπο, πατέρα 5 παιδιών που δεν το βάζει κάτω
 
 
letsfamily.gr

Close