11 γονείς μοιράστηκαν μαζί μας τη στιγμή που συνειδητοποίησαν οτι το παιδί τους ήταν ασχημούλικο

Οι γονείς έχουν μια  προδιάθεση να πιστεύουν οτι τα παιδιά τους είναι τα ομορφότερα. Ακόμα και όταν τα παιδιά τους είναι νεογέννητα και μόνο τρώνε, κοιμούνται και φωνάζουν , οι γονείς θα ορκίζονταν ότι τα παιδιά τους είναι τα πιο όμορφα μωρά που έχουν δει ποτέ. Αυτό είναι ακριβώς το οποίο πάντα κάνουν.

Αλλά τι συμβαίνει όταν ένας γονέας αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως, απλά ίσως , το παιδί του δεν είναι τόσο χαριτωμένο, μετά από όλα αυτά; Ακούγεται θλιβερό, αλλά αυτό είναι το θέμα που οι γονείς είχαν να αντιμετωπίσουν στο Reddit τη περασμένη εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, σε μια ερώτηση με τίτλο στο AskReddit  “πως νιώσατε, όταν συνειδητοποιείτε οτι το παιδί σας είναι άσχημο; ;» , μια σειρά από σχολιαστές μοιράστηκαν τη στιγμή που  συνειδητοποίησαν για πρώτη φορά ότι το παιδί τους δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο πίστευαν. (Ωχ.)

Δείτε ακόμη:Πώς νιώθουν οι μαμάδες τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννα

Διαβάστε λοιπόν μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές (και εντελώς λυπητερές) στιγμές αυτών των γονιών. Και μην ανησυχείτε – οι περισσότεροι γονείς παρόλο αυτά που είπαν, είπαν οτι  τα παιδιά τους όταν μεγάλωσαν έγιναν ακόμη  πιο ελκυστικά στα μάτια τους. Τώρα ας ελπίζουμε οτι τα παιδιά τους δεν θα έχουν το δικό τους λογαριασμούς στο Reddit προκειμένου να τα διαβάσουν…

1. Όταν είδα για πρώτη φορά τη μύτη της κόρης μου

Μια χρήστης του Reddit η MotterFodder λέει ότι κυριολεκτικά έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε για πρώτη φορά την κόρη της στην αίθουσα των τοκετών. Η μύτη της ήταν «γελοία» και έμοιαζε με «ράμφος», έγραψε. “Ευτυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ πρησμένη καθώς την πίεζαν τα σωθικά μου κατά τη διάρκεια των 26 ωρών του τοκετού μου,”η MotterFodder εξήγησε. «Είναι πολύ πολύ καλύτερα τώρα.” ευτυχώςςς!

2. όταν συνειδητοποίησα οτι το παιδί μου έμοιαζε τόσο πολύ με το πατέρα μου

Αυτό και μόνο μπορεί να σας κάνει επιπλέον λυπημένουςς: η σχολιάστρια  Lancey λέει ότι ο εξάχρονος γιος της έμοιαζε τόσο πολύ με τον πατέρα της, αλλά αυτό δεν είναι  καλό πράγμα, γιατί ο πατέρας της “δεν είναι και ο πιο ελκυστικός άνθρωπος.” Ευτυχώς, όμως, ο μικρός μου κληρονόμησε ένα άλλο πράγμα από τον μπαμπά μου: «Είναι ήδη πολύ έξυπνος, αν και, έτσι ξέρω ότι θα βρει τρόπους για να επιλύσει αυτό το πρόβλημα, όπως εγώ,” έγραψε η Lancey.

3. Όταν παρατήρησα οτι η δεύτερη κόρη δεν έμοιαζε σε τίποτα με την πρώτη.

Η πρώτη κόρη της “ήταν το πιο όμορφο παιδί που είχε ευλογήσει ποτέ ο πλανήτης” … αλλά όταν η δεύτερη γεννήθηκε , δεν έμοιαζε καθόλου με την πρώτη. Η μαμά έγραψε, επίσης, για το πώς εξηγείτε αυτό: Όταν εκείνη μεγάλωνε, η μεγαλύτερη αδελφή της ήταν πιο ελκυστική – και η μαμά της, τις είχε βγάλει τα εξής ψευδώνυμα (η μια”βασίλισσα ομορφιάς” και η άλλη “φασολάκι βουτύρου”) το οποίο ήταν πολύ οδυνηρό. Ωχ.

4. Όταν ο γιος μου  έφτασε στην εφηβεία

Προφανώς, η εφηβεία ήταν σκληρή για το γιό της sammy_nobrains. (Αλλά πραγματικά, αυτό είναι οδυνηρά αμήχανη στιγμή για το καθένα;) “Στην εφηβεία ο γιός μου ήταν τόσο ψηλόλιγνος, το οποίο, σε συνδυασμό με τα κυματιστά κόκκινα μαλλιά του και τη κακή όραση του, τον έκανε να φαίνεται πολύ φυτουκλάκι», έγραψε ο χρήστης του Reddit . Τώρα, σχεδόν στα 17, το αγόρι φαίνεται να αναπτύσσεται σε έναν όμορφο νεαρό άνδρα, και αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι πραγματικά κάθε παιδί μπορεί να ξεπεράσει αυτό το πολύ-επίφοβο στάδιο.

5. Όταν η γιαγιά πρόσβαλε την εμφάνισή δεύτερη κόρη τους.

Αυτός πραγματικά με πόνεσε πολύ: η χρήστης Susan_Werner  του Reddit έγραψε ότι, όταν το δεύτερο γεννήθηκε, η μητέρα της  κοίταξε και είπε, “Εδώ είναι ένα πρόσωπο που μόνο μια μητέρα θα μπορούσε να αγαπήσει.» Η μητέρα, που πίστευε οτι η νεογέννητη κόρη της ήταν πολύ όμορφη, ήταν απολύτως πληγωμένη με αυτά που άκουσε.

6. H οξυθυμία του γιού μου που προστέθηκε κατευθείαν στα μη ελκυστικά πράγματα

Ο θυμός δεν είναι ωραίο πράγμα για κανέναν, αλλά ο σχολιαστής pm-me-a-stray-cat λέει ότι φαινόταν ιδιαίτερα κακό όταν το είδε στο νεότερο γιο της, ο οποίος ήταν “όχι και τόσο χαριτωμένος» με το που βγήκε. “Ήταν υπερβολικά θυμωμένος, είχε ίκτερο και είχε μελανιές στο δέρμα, και με δυσκολία είδαμε τα μάτια του το πρώτο μήνα,” ο χρήστης Reddit έγραψε. «Ήταν πολύ δύσκολο να έχεις το αισθήματα αγάπης σε ένα νευριασμένο πλασματάκι, οργισμένο που όλη την ώρα ούρλιαζε.” (Ωστόσο: τώρα, στους 6 μήνες, το μωρό είναι πολύ πιο γλυκούλικο … αλλά ακόμα είναι θυμωμένο.)

Δείτε ακόμη:Μαμάδες που έγραψαν ιστορία!

7. Όταν το μωράκι άρχισε να χάνει τα μαλλιά της γέννας

Ο χρήστης του Reddit steerpike88 ορκίζεται ότι 0 3-μηνών γιο της είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένος, αλλά έχει αρχίσει να χάνει τα μαλλιά που είχε ως νεογέννητο – και δυστυχώς, χάνει πρώτα αυτά που βρίσκονται στη κορυφή του κεφαλιού του. “Τα νέα του μαλλιά κάτω είναι ξανθά, και έτσι μοιάζει ότι είναι φαλακρό,” η μαμά εξήγησε.

8. Όταν το μωρό τους έμοιαζε με διασταύρωση ανάμεσα σε ένα πίθηκο και ένα βάτραχο …

Οι άνθρωποι της Reddit έχουν βέβαιος κάποιους ευφάνταστους τρόπους για να περιγράψουν τις εμφανίσεις των μωρών τους ». Πάρτε το σχολιαστή huiki , για παράδειγμα:. «Νομίζω ότι ο γιος μου είναι τώρα ένα περιζήτητο αγόρι  – καθώς παίρνει σίγουρα πολλές φιλοφρονήσεις – αλλά ο Θεός μου, ήταν άσχημο μωρό:εκείνο το είδος που έμοιαζε με διασταύρωση ανάμεσα σε ένα πίθηκο και ένα βάτραχο , «ο χρήστης έγραψε. “Δεν είναι ψέμα, είχε ένα τριχωτό μέτωπο μέχρι που ήταν περίπου 6 μηνών. Στη συνέχεια, μπαμ! Ξαφνικά έγινε χαριτωμένο.

9. … και το μωρό τους έμοιαζε με ένα “μικρό γκρινιάρη Τσώρτσιλ” …

Απλά προσπαθήστε να φανταστείτε πόσο δημιουργική περιγραφή ήταν αυτή στην πραγματική ζωή: «[Η κόρη μου] έμοιαζε με ένα μικροσκοπικό γκρινιάρη Τσώρτσιλ, και, στην πραγματικότητα, αυτό ήταν το ψευδώνυμό της, μέχρι που ήταν περίπου 9 μηνών,” ένας χρήστης Reddit έγραψε. Ο σχολιαστής θυμάται :οτι το μωρό ήταν αξιολάτρευτο λίγο μετά από τότε που γεννήθηκε και τις αναρτήσεις  των φωτογραφιών σταστα social media. “Εξακολουθώ να μαζεύομαι όταν βλέπω [τα μηνύματα], τρία χρόνια αργότερα. ”Τι  περίεργο πλάσμα”,« ο χρήστης του Reddit είπε τώρα- οτι η κόρη της είναι «εξωφρενικά αξιολάτρευτη”.

Δείτε ακόμη:Δείτε πώς μπορεί μία μαμά να μεταφέρει τις ανασφάλειες της στην κόρη της! (βίντεο)

10. … και το μωρό τους έμοιαζε με το Sloth από το “The Goonies».

Ίσως η πιο εφευρετική περιγραφή προέρχεται από σχολιαστή FancyAdult : «Η κόρη μου έμοιαζε με το Sloth από The Goonies όταν ήταν βρέφος,” ο χρήστης Reddit έγραψε. (Παρένθεση:. Yikes). “Αλλά τώρα μετά από μια διορθωτική περίοδο, έχει τέλειο κεφάλι και τα δύο μάτια που έχουν το ίδιο μέγεθος, το οποίο δεν συνέβαινε όταν ήταν μωρό. Άρχισε να γίνεται σούπερ χαριτωμένο όταν ήταν 1-1,5 /. 2 ετών. ”

11. Όταν δεν μπορούν να πιστέψουν το μωρό ήταν πραγματικά δικό τους.

Μετά το χρήστη IAmThe0neWhoKn0cks στο Reddit , όταν οι νοσοκόμες αποκάλυψαν το νεογέννητο γιο της, βεβαίως κάτω από τους πόνους των φαρμάκων , ο σχολιαστής είπε, “Είσαι σίγουρος ότι είναι το μωρό μου;” Η νέα μαμά δεν μπορούσε να πιστέψει οτι αυτό το μωρό ήταν δικό της, και έγραψε “έμοιαζε σαν  μικρό αρουραίο”, αλλά είναι “πολύ χαριτωμένο τώρα,« θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το δικό της. Ωχ.

 

Close