15 τροφές που μπορείς να καταναλώνεις άφοβα κατά τη διάρκεια της δίαιτας!

Οι δίαιτες που κάνουμε τώρα το καλοκαίρι συνήθως είναι εξαντλητικές, καθώς αυτό που αναζητούμε είναι τα γρήγορα αποτελέσματα και να φτάσουμε στα κιλά που θέλουμε πριν έρθουν οι μέρες των διακοπών.

Έτσι πολλές φορές καταλήγουμε να έχουμε συχνά το αίσθημα της πείνας και όσο νερό και να πιούμε το στομάχι να συνεχίζει να ζητάει τροφή. Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που μπορείς να καταναλώνεις άφοβα κατά τη διάρκεια της δίαιτας, χωρίς τύψεις αφού έχουν ελάχιστες θερμίδες και μάλιστα τα συστατικά του είναι πολύ βοηθητικά για τον οργανισμό αφού έχουν αντιοξειδωτικές δράσεις.

Την επόμενη φοράς λοιπόν που θα πεινάσεις ή θα θέλεις ένα σνακ μην περιμένεις με το ρολόι μέχρι να φτάσει η ώρα του επόμενου γεύματος, αφού αυτό είναι αρνητικό για την ψυχολογία σου και κατά συνέπεια τον μεταβολισμό σου, αλλά κατανάλωσε μια μικρή ποσότητα από αυτές τις τροφές.

Τι μπορείς να τρως κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας χωρίς τύψεις

Σέλερι
Το 95% αποτελείται από νερό και και περιλαμβάνει το 30% της συνιστώμενης ποσότητας ημερήσιας κατανάλωσης βιταμίνης Κ, που βοηθά τη μεταφορά του ασβεστίου στο σώμα. Επίσης περιέχει σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο και φυτικές ίνες, ενώ έχει μόλις 6 θερμίδες.

Αγγούρι
Το αγγούρι περιέχει την ίδια περιεκτικότητα σε νερό με το σέλερι και έχει μόνο 15 θερμίδες στα 100 γραμμάρια. Το εσωτερικό του είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ενώ είναι καλό να το τρώμε με τη φλούδα, αφού εκεί περιέχονται αρκετές φυτικές ίνες, χρήσιμες για τον οργανισμό, βιταμίνες Α,Β,C και μέταλλα.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close