5 υψηλής απόδοσης ασκήσεις που καίνε το λίπος

Τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγα ότι σε ένα μήνα από τώρα θα έχετε σφιχτούς και σέξι γλουτούς, βελτίωση της στάσης του σώματος και χαμηλότερο ποσοστό λίπους;

Αν συνεχίζετε το διάβασμα, αυτό σημαίνει ότι έχετε πάρει την απόφασή σας και μπορούμε να αρχίσουμε.

Τίποτα δεν έρχεται δωρεάν. Θα πρέπει να πληρώσετε για την προσπάθειά σας με ιδρώτα για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε ολόκληρο το σώμα σας, αλλά να αυξήσετε την ενέργεια όταν ασκείστε στην περιοχή των γλουτών.

Οι ασκήσεις που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε παρακάτω έχουν όλες αποδειχθεί αποτελεσματικές. Κάνοντας τες για 30 ημέρες, μαζί με μια σωστή διατροφή, θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε μεγάλες βελτιώσεις.

γλουτοι

Και το καλύτερο;

Μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι σας. Τέλος λοιπόν στις δικαιολογίες ότι δεν έχετε χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο.

Είσαι έτοιμοι;

Γέφυρα 

5 ασκήσεις για να δυναμώσετε τα γόνατα σας και να κάνετε πιο άνετο το περπάτημα

Καθίσματα

https://youtu.be/m_RYVmpWDq4

 

Αποκαταστήστε την ορμονική ισορροπία και κάψτε λίπος

Squat Pulse

10 ασκήσεις που εγγυώνται να εξαφανίσουν το λίπος και να αναδείξουν το σέξι,κομψό στομάχι σας.

Ανάποδες κλωτσιές

7 εύκολες ασκήσεις για στρογγυλούς γλουτούς

Πλαϊνά ανοίγματα

Μπορείτε να αισθανθείτε το κάψιμο στους γλουτούς σας; Τέλεια! Είναι σημάδι ότι οι μύες αντιδρούν στην αλλαγή.Συνεχίστε τις ασκήσεις και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα!

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close