Απίστευτη συνταγή για να προστατέψετε τα χέρια σας από τα σημάδια της γήρανσης

Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία για το ανθρώπινο σώμα. Παρά το γεγονός ότι είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο, τα σημάδια της  δεν είναι ποτέ ευπρόσδεκτα. 

 

Εκτός από το πρόσωπό σας, ένα μέρος στο σώμα σας που δείχνει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης είναι σίγουρα τα χέρια σας. Είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε σκόνη και απορρυπαντικά ή οικιακά καθαριστικά γεμάτα χημικά, τα οποία βλάπτουν το δέρμα των χεριών σας και αφήνουν μόνιμα σημάδια. Επιπλέον, τα χέρια είναι συνήθως παραμελημένα, όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματος, σε αντίθεση με άλλα μέρη στο σώμα σας.

hands

Σίγουρα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχθείτε τη γήρανση ως μια αναπόφευκτη διαδικασία της αλλαγής και του μετασχηματισμού του σώματος σας. Αλλά, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εξετάσετε κάποιες φυσικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας σε άριστη κατάσταση.

Παρακάτω θα διαβάσετε μια καταπληκτική συνταγή για μία σπιτική κρέμα χεριών που μπορεί να αντιστρέψει τα σημάδια της γήρανσης στα χέρια σας. Αυτή η κρέμα θα προστατεύσει όχι μόνο τα χέρια σας από την πρόωρη γήρανση, αλλά επίσης θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος σας.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει να αμελείτε είναι η τακτική απολέπιση. Δεν είναι μόνο σημαντική για την επιδερμίδα του προσώπου σας, αλλά και για τα χέρια σας. Η τακτική απολέπιση θα απομακρύνει τα νεκρά κυττάρων του δέρματος από τα χέρια σας καθιστώντας τα μαλακά στην αφή.

Η σπιτική κρέμα χεριών όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά θα  προστατεύσει το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες των χημικών ουσιών στις οποίες  εκτίθενται καθημερινά.

Σπιτικό scrub χεριών

Υλικά

  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

Αναμίξτε τα συστατικά και κάντε απαλό μασάζ στα έρια σας καθημερινά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα χέρια σας με ζεστό νερό και στεγνώστε.

newremedies

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close