Ακόμη και δυο ζωές να ζήσεις θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα χαρούν με την χαρά σου

Ακόμη και δυο ζωές να ζήσεις θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα χαρούν με την χαρά σου, δεν θα λυπηθούν με την λύπη σου , δεν θα πονέσουν με τον πόνο σου, θα σε κοιτάξουν από την κορυφή ως τα νύχια ,όχι για να σου πουν την καλή τους κουβέντα αλλά για να βρουν το ψεγάδι σου…. την αδυναμία σου… το ελάττωμα σου . Keep walking…..στις ψηλοτάκουνες γόβες σου, στα αθλητικά σου παπούτσια, στις καουμπόικές μπότες σου ακόμη και στα crocks σου. Κι άμα γουστάρεις συνέχισε ξυπόλητος , γιατί η ζωή είναι στιγμές …..καλές και κακές…… αλλά αξίζει μόνο όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα νοιάζονται πραγματικά για σένα.
Σημασία έχουν οι άνθρωποι……. Όχι όλοι οι άνθρωποι αλλά αυτοί που είναι δίπλα σου….. αυτοί που περπατάνε μαζί σου και σου κρατούν το χέρι. Αυτοί που αγαπάς και σ’ αγαπάνε. Αυτοί που όταν λάμπεις από ευτυχία δακρύζουν από χαρά και όταν πονάς στέκονται δίπλα σου και προσπαθούν να πάρουν τον πόνο σου και να τον κάνουν δικό τους. Αυτοί που ζουν μαζί σου, που ήρθαν πριν από σένα και αυτοί που θα μείνουν μετά όταν θα χεις φύγει. Αυτοί που θα είναι μαζί σου ,στα όνειρα σου ,στο παρελθόν σου, στο παρόν σου αλλά και στο μέλλον σου. Οι άνθρωποι που αγαπάνε ανιδιοτελώς , χωρίς χάρες και ανταλλάγματα . Χωρίς κέρδη και χασούρες. Άνθρωποι που θα στε μαζί στα δύσκολα ,γιατί τα εύκολα πώς να το κάνουμε είναι εύκολα.

Αυτοί οι άνθρωποι που δεν θα νιώσουν ζήλια για τις σπατάλες σου , για την καψούρα που φάγανε μαζί σου ,γιατί το παιδί σου ξεχώρισε στην σχολική παράσταση ή γιατί κατάφερες να μπεις στο τζην που δε σου κούμπωνε.

Αξίζουν οι άνθρωποι που σε κοιτάνε στα μάτια τους λες «είμαι καλά» αλλά σου απαντάνε «ξέρω πως δεν είσαι ,βγάλτο από μέσα σου»
Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν φροντίδα, κατανόηση και αγάπη για να χουν διάρκεια. Και πάνω απ’ όλα δεν θέλουν μιζέρια.
Γι’ αυτό κάνε την πτήση σου ,πέτα ψηλά ή χαμηλά αλλά στο πεταγμά σου έχε συνεπιβάτες αυτούς που δεθήκατε με γέλια και με κλάματα χωρίς ζήλια και χωρίς φόβο και άσχημες σκέψεις στο μυαλό σας. Και να στε σίγουροι ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια και θα σας αγαπάνε χωρίς να απαιτούν, χωρίς να μιζεριάζουν και χωρίς να θέλουν να είστε κάτι άλλο απ’ αυτό που είστε.

.

Close