7 πράγματα που θα ήθελα σαν τρελή να κάνω με τα Shopkins

Συνέχεια αναρωτιέμαι, αυτά τα Shopkins έχουν άραγε τελειωμό; Την απάντηση καταβάθος την γνωρίζω οχιιι…….Δεν τελειώνουν ποτέ. Τα σακουλάκια με αυτά τα πραγματάκια μέσα, από εποχή σε εποχή όλο και αυξάνονται. Και προς απογοήτευση όλων των γονιών τα shopkins επειδή είναι τόσο χαριτωμένα είναι και τόσο αρεστά στα παιδιά τα οποία θέλουν να έχουν όλο και περισσότερα!!!

Λόγω στην έξυπνη κατασκευή τους, τα παιδιά μπορούν να κάνουν τόσα πράγματα με τα shopkins , ωστόσο αυτά για μένα είναι τόσο άχρηστα!

Για αυτό λοιπόν καταλήγω να γράφω αυτή τη λίστα με τα 7 πραγματάκια που θα ήθελα να κάνω με αυτά τα ”διαβολικά αντικείμενα”:

  • Να τα βάλω σε μια σακούλα σκουπιδιών και να τα αφήσω έξω από το μπαλκόνι του πρώην μου!

Μήπως θέλετε να πάρετε εκδίκηση από το πρώην;;;Επειδή σας φέρθηκε τόσο άσχημα που σας πλήγωσε το ΄΄εγώ΄΄ σας;; Αν θέλετε να τον πληγώσετε και εσείς, η εκδίκηση είναι εδώ τα shopkins. Πετάξτε παντού μέσα στο σπίτι αυτά τα διαβολικά αντικείμενα στο νεροχύτη στο κρεβάτι του στο σαλόνι, στη τουαλέτα μέσα, στη μπανιέρα; και θα δείτε μια ηρεμία να σας διαπερνά, όταν θα σκέφτεστε την αντίδραση του πρώην σας.

Δείτε ακόμη:Τι να κάνω όταν το παιδί μου δε μοιράζεται τα παιχνίδια του; 

  • Φτιάξτε ένα μονοπάτι με αυτά ώστε να οδηγήσετε κάπου τα παιδιά σας

Αρχικά, πάρτε όλα τα shopkins του παιδιού σας, μετά παρατάξτε τα στη σειρά ώστε να οδηγήσετε τα παιδιά σε μια πινακίδα που να λέει: ”Γεια σου,( εδώ το όνομα του παιδιού σας)” Δεν πρέπει να ξαναγοράσουμε Shopkins ,γιατί αυτά ρυπαίνουν το περιβάλλον με πλαστικά .

Με αγάπη η μαμά.

Προς απογοήτευση όλων των γονιών τα shopkins επειδή είναι τόσο χαριτωμένα είναι και τόσο αρεστά στα παιδιά τα οποία θέλουν να έχουν όλο και περισσότερα!!!

  • Να τα χρησιμοποιήσω για να κάνω ευχές.

Μήπως είστε σε ένα συντριβάνι και δεν έχετε κέρματα για ευχές;; Δεν υπάρχει κανένα θέμα, όταν το παιδί σας δεν κοιτάει ρίξτε εκεί ένα shopkins ή ακόμη καλύτερα, πετάξτε εκεί όλη τη συλλογή. Αλλά, γνωρίζω οτι αυτό δεν είναι καλό για το περιβάλλον….

Δείτε ακόμη:Τι να δώρο να κάνετε σε ένα παιδί που έχει πολλά παιχνίδια 

  • Κοιτάξτε τα και αισθανθείτε σαν χαζές.

Είναι τόσο δύσκολο να φτιάξετε το πρόσωπο ενός Shopkins; Όχι, δεν νομίζω.. Αν τα κοιτάξετε, θα αισθανθείτε πολύ χάλια, καθώς θα αναρωτιέστε γιατί δεν σκεφτήκατε αυτή τη ”μεγάλη ιδέα των Shopkins” πρώτη;;; Νιώστε σαν χαζή, επειδή κάποιος άλλος σκέφτηκε και σχεδίαζε το πιο χαζό, μπανάλ παιδικό παιχνίδι όλων των εποχών.

Να χτυπήσω τον εαυτό μου με το φορτηγό για παγωτό των Shopkins

Σίγουρα, έχετε πατήσει αυτά τα μικρά διαολάκια παρά πάνω από χίλιες φορές και τώρα πέσατε πάνω σε εκείνο το χαζό φορτηγό παγωτού που είναι γεμάτο με αυτά τα αντικείμενα, οπότε είναι λες και χτυπάς διπλή φορά με αυτά. Αυτά τα αντικείμενα έχουν φτιαχτεί για να τραυματίζουν τους γονείς.. Οπότε γιατί να μην πάρουμε αυτό το χαζό το φορτηγό και να αρχίσουμε να χτυπάμε το πρόσωπο μας με αυτό;Έτσι και αλλιώς είναι τιμωρία από την στιγμή που υποκύψαμε και τα αγοράσαμε…

  • Βγάλτε παρατσούκλια για το κάθε χαρακτήρα

Δίνοντας παρατσούκλια  σε αυτά τα δαιμονικά παιχνίδια θα αισθανθείτε καλύτερα. Πλάστε δικές σας ιστορίες για το κάθε χαρακτήρα προκειμένου κάθε φορά που θα τα αντικρίζετε να αισθάνεστε καλύτερα και να χαμογελάτε.

Δείτε ακόμη:Τα παιχνιδια που αγαπησαμε!Αυτα των σχολικων μας χρονων

  • Θα ήθελα να στείλω μια σακούλα με τα Shopkins σε ένα πολιτικό

Να στείλω σε ένα πολιτικό μια σακούλα με αυτά τα σατανικά αντικείμενα και να πλαισιώσουν το γραφείο του και να του καλύψουν τα πόδια και το πρόσωπο. Ας βασανιστούν και αυτοί λίγο….

 

Πηγή: mom.me
Close