7 σημάδια που φανερώνουν οτι κάποιος δεν είναι αυθεντικός..

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί εάν κάποιος είναι πραγματικά αυτό που δείχνει ή όχι; Υπάρχουν πολλά σημάδια που μπορούν να αποκαλύψουν εάν ένα άτομο είναι αυθεντικό. Παρακολουθώντας αυτές τις επτά σημαντικές ενδείξεις, θα είστε σε θέση να ξεχωρίσετε ένα αυθεντικό άτομο από ένα υποκριτή.

Κανείς δεν θέλει να έχει φίλους που είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνουν.

Πολλά από αυτά τα σημάδια είναι γνωστά και άλλα δεν είναι τόσο εύκολο να τα καταλάβουμε. Αυτά τα 7 βασικά σημάδια θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιος είναι αυθεντικός και ποιος είναι ο υποκριτής στη ζωή σας.

Αυτά είναι τα 7 βασικά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι υποκριτής…

# 1 Τα άτομα αυτά δίνουν αξία στα υλικά πράγματα

Οι αυθεντικοί άνθρωποι δεν δίνουν ιδιαίτερη αξία στα υλικά περιουσιακά στοιχεία. Στην πραγματικότητα αυτά δεν τους γεμίζουν καθόλου. Δίνουν μεγαλύτερη αξία στους “ανθρώπους, τις σχέσεις και τις εμπειρίες” στη ζωή. Οι πραγματικά αυθεντικοί φίλοι σας είναι αυτοί που ενδιαφέρονται περισσότερο για εσάς.

7 σημάδια που φανερώνουν οτι κάποιος δεν είναι αυθεντικός..

#2 Προσπαθούν να τους ευχαριστούν όλους

Οι αληθινοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να τους ευχαριστήσουν όλους, γι ‘αυτό και δεν το δοκιμάζουν. Το να προσπαθεί κάποιο άτομο να τους ευχαριστεί όλους, αυτό είναι σημάδι ότι δεν είναι αυθεντικό.

Δείτε ακόμη: Πέντε τεστ ψυχολογίας που θα σας αφήσουν άφωνους

# 3 Οι αυθεντικοί άνθρωποι φροντίζουν τον εαυτό τους, αλλά οι μη αυθεντικοί άνθρωποι όχι

Οι αυθεντικοί άνθρωποι γνωρίζουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους και τον αγαπούν, ενώ οι υποκριτές δεν νοιάζονται για τον εαυτό τους και δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, εάν δεν αγαπάς τον εαυτό σου – δεν έχεις και πολλά περιθώριο να αγαπάς αυθεντικά τους άλλους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη: Η επιδημία της μοναξιάς: Οι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο πεθαίνουν μόνοι

Οι αυθεντικοί άνθρωποι γνωρίζουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους και τον αγαπούν, ενώ οι υποκριτές δεν νοιάζονται για τον εαυτό τους και δεν έχουν αυτοπεποίθηση

# 4 Οι υποκριτές λένε αυτά που θέλετε να ακούσετε

Οι μη αυθεντικοί άνθρωποι αλλάζουν τις απόψεις τους με βάση αυτό που θέλετε να ακούσετε, ενώ οι αυθεντικοί άνθρωποι δεν προσποιούνται ότι είναι κάποιοι που δεν είναι. Οι αυθεντικοί άνθρωποι από την άλλη πλευρά “εκφράζουν χωρίς αμφιβολία τις πραγματικές τους σκέψεις, τα συναισθήματα και τις απόψεις τους”.

7 σημάδια που φανερώνουν οτι κάποιος δεν είναι αυθεντικός..

#5 Ζηλεύουν πολύ
Οι μη αυθεντικοί άνθρωποι είναι ζηλόφθονοι. Ένα άτομο που δεν προσποιείται πολύ δεν ζηλεύει με τις επιτυχίες των άλλων. Οι άνθρωποι που είναι συνεχώς ζηλόφθονοι για την επιτυχία των άλλων δεν είναι πραγματικοί φίλοι. Οι ζηλόφθονοι άνθρωποι τείνουν να είναι λιγότερο αυθεντικοί επειδή βαθιά μέσα τους δεν θέλουν πραγματικά να σας δουν να πετύχετε.

Δείτε ακόμη: 12 ψυχολογικά κόλπα που όλοι θα ήταν καλό να γνωρίζουμε!!

# 6 Οι κλειστοί άνθρωποι είναι συχνά ψεύτικοι

Οι κλειστοί άνθρωποι συχνά είναι και μη αυθεντικοί. Όχι μόνο οι κλειστόμυαλοι δεν είναι αυθεντικοί είναι επίσης πολύ πιο πιθανό να είναι αγενείς και εχθρικοί.

# 7 Άτομα που δεν αποδέχονται ποτέ την ευθύνη για τις πράξεις τους

Οι μη αυθεντικοί άνθρωποι είναι ανεύθυνοι. Αναγκάζουν τους άλλους να λαμβάνουν αποφάσεις γι ‘αυτούς και κατηγορούν τους άλλους για τα λάθη τους σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την προσωπική τους ευθύνη. Ενώ οι αυθεντικοί άνθρωποι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για τη ζωή τους.

 

Πηγή: davidwolfe.com
Close