7 tips για το πως να βοηθήσετε τον εαυτό σας όταν νιώθετε ηττημένοι...

Εάν αισθάνεστε αποθαρρυμένοι, ηττημένοι και δεν σας γεμίζει τίποτα πλέον γύρω σας, βρήκαμε για εσάς τις επτά καλύτερες συμβουλές για το πως να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αυτές είναι ζωτικής σημασίας τεχνικές που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα σε χρόνο μηδέν.

 

Εάν έχετε τις μαύρες σας και χρειάζεστε κάτι να σας φτιάξει την διάθεση αυτές οι επτά συμβουλές είναι μόνο για σας. Είναι απλές και είναι αρκετές για να σας κάνουν ευτυχισμένους και να νιώσετε πάλι υγιείς

Δείτε τις συμβουλές:

# 1 Γιόγκα, άσκηση, ή κάποιο άλλο είδος προπόνησης, κατά προτίμηση το πρωί.

Φροντίστε τον εαυτό σας, ξεκινώντας με ένα 30λεπτο τρέξιμο κάθε πρωί. Σύμφωνα με τη Huffington Post αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ” πρωινή προπόνηση”. Μια μικρή προπόνηση το πρωί μπορεί πραγματικά να σας φτιάξει την ημέρα.

Αρχίστε με γιόγκα:

# 2 Ψυχαγωγηθείτε

Είτε πρόκειται για την ανάγνωση ενός νέου βιβλίου, την παρακολούθηση μιας νέας τηλεοπτικής εκπομπής, είτε το να δείτε  αστείες εικόνες ζώων στο Instagram – η  ψυχαγωγία είναι ένα σημαντικό μέρος της φροντίδας του εαυτού σας.

# 3 Ασχοληθείτε με την κουζίνα.

Είτε φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα ή ασχοληθείτε με την καθαριότητα της κουζίνας είναι πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φτιάξετε ένα τέλειο γεύμα και στην συνέχεια να το απολαύσετε.

Μια μικρή προπόνηση το πρωί μπορεί πραγματικά να σας φτιάξει την ημέρα.

Αν δεν έχετε διάθεση να φάτε, ίσως έχετε διάθεση για καθάρισμα. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη δραστηριότητα της καθαριότητας ως θεραπευτική. Καθαρίστε την κουζίνα σας και ίσως νιώσετε καλύτερα!!! Το άλλο πράγμα που είναι υπέροχο στην κουζίνα είναι ότι πιθανώς να υπάρχει εκεί και καφές.

# 4 Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό ή κάντε ένα ντους.

Το ζεστό μπάνιο ή ένα ντουζ με ζεστό νερό μπορεί να σας κάνει να χαλαρώσετε και να νιώσετε καλύτερα αμέσως..

Δείτε ακόμη: Εξύπνοι τρόποι για να ήρεμήσουν οι μανούλες οτάν τα παιδιά φέρονται απαίσια

# 5 Φτιάξτε απλά ένα παζλ.

Το να φτιάξετε απλά ένα παζλ ή να λύσετε ένα σταυρόλεξο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και τη νοοτροπία σας. Μπορείτε να λύσετε ένα απλό σταυρόλεξο, Sudoku ή να παίξετε ένα παιχνίδι αναζήτησης λέξεων. Τα παιχνίδια αυτά όχι μόνο ακονίζουν το μυαλό σας, αλλά και μπορούν να φτιάξουν και τη διάθεσή σας.

# 6 Δοκιμάστε να διαλογιστείτε ή ίσως να μείνετε μόνοι για λίγα λεπτά.

Μπορείτε να διαλογιστείτε ή να πάτε έναν ήσυχο περίπατο μόνοι τους. Μπορείτε να αφιερώσετε μερικά λεπτά κάθε πρωί όταν ξυπνάτε για να σκεφτείτε το τι κάνετε την προηγούμενη μέρα. Αυτός ο τύπος προσεκτικού διαλογισμού μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμος και είναι μια τέλεια συμβουλή για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Δείτε ακόμη: Αυτες οι φωτογραφίες μιλούν για την ιστορία της κατάθλιψης με ένα διαφορετικό τρόπο

# 7 Όλοι χρειάζονται αγάπη.

Είτε ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε με το κατοικίδιο σας, ή με το καλύτερο σας φίλο, όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται αγάπη και μια αγκαλιά.

Μπορείτε να φωνάξετε το πρόσωπο που νιώθετε οτι σας συμπληρώνει.. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους γονείς σας , τον καλύτερο φίλο σας από το σχολείο, οποιοσδήποτε… Φωνάξτε κάποιον που βρίσκεται κοντά σε σας και μιλήστε μαζί του είναι πάντα χρήσιμο και θα δείτε οτι θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως καλύτερα.

Πηγή: davidwolfe.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close