Αυτά είναι τα παιδιά της "Ηλέκτρας"! Δείτε σπάνια φωτογραφία τους

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι εδώ και 11 χρόνια παντρεμένη με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, με τον οποίο έχουν δύο υπέροχα παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα.

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα διακριτικό με τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια θα δούμε εμφανίσεις του. Αυτή τη φορά όμως θα δούμε μία φωτογραφία από τα δύο παιδιά τους να παίζουν και πραγματικά είναι πολύ γλυκά!

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Δείτε ποιος ηθοποιός είναι ο πατέρας της «Δρόσως»

Την ‘Εμιλυ Κολιανδρή είχαμε αρκετά χρόνια να τη δούμε σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Μία από τις πιο γνωστές της συμμετοχές ήταν στη σειρά «Τέσσερις» σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Από το 2012 μέχρι το 2015 έλαβε μέρος σε διάφορες κυπριακές καθημερινές σειρές: Τη σεζόν 2012-2013 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Εκείνο το καλοκαίρι», την επόμενη σεζόν στη σειρά «Όνειρο Ήταν» ενώ από το 2014 μέχρι το 2015 στη σειρά « Το δαχτυλίδι της φωτιάς».

Φέτος, πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του αλφα« Έρωτας Μετά» ερμηνεύοντας το ρόλο της Ηλέκτρας Δούκα.

Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στη Realnews, δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στην κόρη του Σμαράγδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν την χορταίνει.

Οσο για τον γιο του, «είναι «αντράκι» που έχει τρελή αδυναµία στη µαµά του, όπως της έχω κι εγώ! Έχει γούστο το παιδί µου» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης Τατιάνα Παπαμόσχου: Δείτε σήμερα την ηθοποιό της Αίθουσας του Θρόνου

Αυτά είναι τα παιδιά της "Ηλέκτρας"! Δείτε σπάνια φωτογραφία τους Αυτά είναι τα παιδιά της "Ηλέκτρας"! Δείτε σπάνια φωτογραφία τους

Close