Αυτές οι τροφές μπορεί να είναι θανατηφόρες, και οι περισσότεροι από εμάς τις έχουμε  στις Κουζίνες μας

 

Υπάρχουν κάποιες τροφές που είναι τοξικές,  επικίνδυνες και ανασφαλής. Εδώ είναι μια λίστα με τα είδη των τροφίμων που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί …
Ακόμα κι αν καταναλώνετε ta περισσότερα από τα super market, χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία, μερικά τρόφιμα που μπορείτε ενδεχομένως na έχετε στην κουζίνα σας μπορεί να είναι αρκετά δηλητηριώδη.

 

1. Ραβέντι

ραβεντι

 

Το Ραβέντι περιέχει οξαλικό οξύ που μπορεί να είναι ο λόγος για τη δημιουργία πετρών στα νεφρά. Αρκούν περίπου 5 κιλά αυτού του φυτού για να είναι θανατηφόρα,  ακόμη και πολύ μικρότερες ποσότητες μπορεί να είναι η αιτία για σοβαρά προβλήματα.

2. μοσχοκάρυδο

μοσχοκαρυδο

Το Μοσχοκάρυδο είναι, στην πραγματικότητα, ένα παραισθησιογόνο και η πρόσληψη 5,5 γραμμαρίων μπορεί να είναι ο λόγος για κράμπες, ενώ 8 γρ. μπορεί να προκαλέσουν μια κρίση. Η κατανάλωση ενός μοσχοκάρυδου, μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε ψύχωση.

3. ΠΑΤΑΤΕΣ

πατατα

Πόσες φορές έχετε αγοράσει πατάτες με πράσινο δέρμα; Τα Glycoalkaloids, που περιέχουν,θα μπορούσαν να είναι η αιτία για τη διάρροια ή ακόμα και κώμα και θάνατο.Ανακαλύπτονται στα φύτρα πατάτας και το πράσινο δέρμα της πατάτας.

4. ΑΜΥΓΔΑΛΑ

αμυγδαλα

 

Υπάρχουν δύο είδη  αμυγδάλων, τα πικρά και τα γλυκά. Αυτοί με την πικρή γεύση έχουν υψηλότερες ποσότητες υδροκυανίου. Η κατανάλωση 7 έως 10 από αυτά τα αμύγδαλα μπορεί να είναι ο λόγος για σοβαρά προβλήματα σε ενήλικες και στην πραγματικότητα, μπορεί να αποβεί μοιραία για τα παιδιά.

5. ΤΟΝΟΣ

τονος

Ο τόνος είναι επικίνδυνος επειδή δεν έχει την ικανότητα να απορροφά τον υδράργυρο στη σάρκα του, και όταν ο υδράργυρος καταναλώνεται μέσω των τροφίμων,  και είτε θα αφαιρεθεί μέσω των νεφρών μας, ή θα πάει στον εγκέφαλο μας, όπου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες.

theworld-aroundus

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close